Sjuk tjej i Lugnkrok, vallokalen och tåget

Vi hade det asmysigt i Lugnkrok i helgen, lugnt och skönt som sig bör. Vi chillade och spelade lite Trivial Pursuit, och åt chips. Ordentligt helgmys alltså!
Mindre mys var det att pappa hade ramlat och skadat benet, så i morse fick vi lov att åka hem betydligt tidigare än tänkt, så att mamma kunde skjutsa honom till Mora Lasarett. Uan! Men det gick bra och nu haltar han visserligen som en trött gammal man men det kommer reda ut sig!
Under tiden stannade jag hemma och spelade Sims och sov. Jag är fortfarande väldigt förkyld och kommer troligen inte vara på benen inom de närmsta dagarna, så jag har sjukanmält mig från jobbet både måndag och tisdag. Dock var min tågbiljett ej ombokningsbar så jag åkte ner till Stockholm nu på kvällen ändå, och så får jag vara här och vara sjuk. Vilket kanske betyder att jag kan peta runt lite i någon bakgrundsmålning eller nåt till min film, vi får se.
Resan vart i alla fall både helt okej och sjukt jobbig. Det var chill ända tills den sista timmen typ, då började jag känna mig ännu sjukare, öronen var ömma från hörlurarna, och kroppen började bli rastlös. Då gick tiden sakta minsann! Men tack och lov kom vi fram fem minuter tidigt, vilket var en väldigt glad överraskning då vi var tio minuter försenade vid en punkt. 
Men ja, innan denna resa så for vi ju så klart ner och röstade också. Första gången för mig då jag bodde i Norge sist, det tog ett jävla bra tag innan jag kom fram till hur jag skulle rösta, men är ändå nöjd med mitt val. Så ah! Nu är det bara att vänta och se. Mest är jag glad att min del är över så jag slipper fortsätta grubbla så mycket haha!
Men nu jävlar ska här sovas hela natten och hela dagen!
Until next time~

Kommentera här: