Nu har hon börjat nörda Sims igen...

Tjosan hoppsan lillebror, idag var jag tillbaka på jobbet igen och högpresterade! Det var gött minsann. Kollegorna var trevliga som vanligt och ah, fin dag på jobbet helt enkelt!
Sedan när jag kom hem grävde jag ner mig i Sims. Hela kvällen. Heh. Men det är så kul när man har en lite speciell storyline! Som denna med den hemlösa tonåringen som samlat på sig en hel flock av gatuhundar och lever på att stjäla och sälja vidare. Målet är att hon ska bli "Samhällets Fiende" tillslut, haha! Inget Svenssonliv här inte!
Hur som helst, imorgon bär det av hem till Dalarna efter jobbet! Japp, igen. Men det är så härligt på hösten hemma och jag vill ut till stugan i Lugnkrok innan det är allt för kallt! Inte för att det någonsin blir för kallt för att sova där ute, vi brukar ju vara där på nyårsafton, men det är ju lite lättare, och man har mer att göra, medan det är någorlunda varmt ute fortfarande! Så det är planen, en övernattning i Lugnkrok. 
Och så ska det ju röstas också... Något jag fortfarande grubblar på! Men jag ska försöka göra lite specifik research imorgon kväll på bussen typ.
Anyhow! Eftersom jag inte packat än och bussen går direkt efter jobbet så lär jag sova nu!
Until next time~

Kommentera här: