Mysig interiör-målning

Så jag var hemma från jobbet idag, då jag fortfarande är väldigt förkyld. Jag sov länge, tittade sedan på film, Kiki’s Delivery Service för att vara exakt, och sedan har jag bara målat och målat och målat resten av dagen. Jag hamnade så in the zone att jag glömde bort att äta haha! Så det blev middag vid tio för mig ikväll, oops! Men målningen blev faktiskt väldigt bra. Det var en till test-runda av en av bakgrunderna för min animerade kortfilm. Dessutom var det en av dem som jag tidigare byggde upp i Sims, för att kunna använda som referens, och det funkade sjukt bra faktiskt! Jag är supernöjd med den tekniken och är taggad på att prova några andra av miljöerna också, någon av dem kommer jag prova imorgon, då jag fortfarande inte är på någon vidare bättringsväg och därför kommer vara hemma från jobbet imorgon med. Vilket är trist men det är i alla fall skönt att kunna känna att jag använder tiden väl genom att måla viktiga saker!
Så ah, dagens "mästerverk" ska föreställa en gammal dams rum på ett fint ålderdomshem. Jag är verkligen nöjd med färgerna, vilka nästan passar ihop ännu bättre i målningen än i referensbilden! Vilket är kul tycker jag, hehe.
Imorgon kanske jag testar en sjukhuskorridor eller något liknande, vi får se!
Men jag kollade ju även på film i morse, så jag ville nämna den lite. Kiki’s Delivery Service är en film av Studio Ghibli, mina stora animations-idoler haha! Det handlar om en ung häxa som öppnar en leveransservice helt enkelt! En väldigt gullig film, och extra kul var det att se hur alla miljöerna var baserade på Sverige! Filmskaparna hade nämligen varit på besök för att göra research inför en potentiell Pippi Långstrump-film, som tyvärr inte blev av, vilket är en av mänsklighetens största förluster! Tänk om Ghibli hade gjort Pippi! De hade skisser över karaktärerna och allt! Jag har sett lite av dessa och fan alltså det hade varit fantastiskt. Men ah, de använde referenser och så vidare från sin resa till att skapa miljöerna i Kiki’s Delivery Service! Och det är så tydligt, speciellt som alla butiksskyltarna är på Svenska haha! Så det var väldigt kul att se!
Men hur som helst, imorgon blir det nog en liknande dag misstänker jag, på onsdag ska jag till Falun för att gå till Film i Dalarnas Writers Room, men om jag går till jobbet eller inte under dagen återstår att se, det beror helt på hur jag känner mig imorgon!
Until next time~

(null)

(null)

Kommentera här: