Lagom produktiv

Igår var jag superproduktiv så naturligtvis var jag bara lite lagom produktiv idag. Det går ju inte att hålla igång på det viset i flera dagar i rad liksom!
Men jag har i alla fall ritat vidare på min storyboard till filmen, samt börjat klura lite på karaktärernas designer och vilken stil jag ska teckna det hela i. Troligen blir det någon slags halv-realistisk stil som är enkel nog att arbeta med. Det svåra blir att hitta en balans där! Men det ska nog gå så småning om.
Sedan har jag sett ett till avsnitt av Patrick Melrose, och jag gillar serien bättre för varje gång tror jag! Ska bli spännande att se hur det slutar.
Imorgon, ja, då lär väl livet fortsätta i liknande stil! Fast förhoppningsvis kan jag ta mig ut i någon park en sväng också... Vi får se!
Until next time~

Tillbaka på rekvisita

Jodå! Nu kommer jag inte sitta sysslolös länge till! Eller ah, jag pysslar ju med en del saker, men i Arbetsförmedlingens ögon kommer jag snart syssla med något som faktiskt räknas! En praktikplats, alltså. 
Under en och en halv månad framöver kommer jag att hjälpa till på Ensam Mamma Söker som rekvisita-assistent. Alltså precis samma roliga jobb som jag hade på julkalendern! Jag är taggad, och hoppas att det blir lika roligt som då!
Så jag var på ett litet möte angående detta imorse, och efter det har jag flängt runt större delen av dagen. Till att börja med åkte jag omkring till olika tunnelbanestationer för att fota referensbilder till en av scenerna i min film. Jag hade sökt upp några perronger i förväg som jag trodde skulle kunna passa, och hade turen att de alla låg på den röda linjen mot Norsborg haha! Jag tyckte bäst om Mälarhöjden, en ganska dyster och brun perrong som mest bestod av tegelväggar. Den kommer kunna agera bra som inspiration för min scen!
När jag kände mig nöjd med perrongerna så åkte jag tillbaka in till centrum och åt lunch på Subway. Sedan svängde jag in en snabbis på ett laboratorium för att ta lite blodprover inför mitt besök på Danderyds nästa vecka, vilket fick väldans snabbt och smidigt! 
Resten av dagen rotade jag igenom flertalet butiker i jakt på kläder som är lite mer passande för dessa temperaturer vi har! Jag hittade mig en blommig klänning på Beyond Retro som jag misstänker är från 90talet, och på Monki hade de utförsäljning för sjukt låga priser, så där köpte jag lite krimskrams, men framförallt ett par ursnygga rutiga vida byxor och guldiga tofflor! Väldans nöjd blev jag, och när jag kom hem var jag helt slut och kollade på minidokumentärer på YouTube resten av dagen, heh.
Imorgon tänker jag vara flitig i alla fall! Då blir det full fokus på att jobba, och under rasterna tänker jag städa upp lite i lägenheten typ. Det blir nog bra!
Until next time~

(null)
Mälarhöjden

Bättre lycka nästa år

I morse fick jag tillslut mailet som jag varit ängslig över ett tag nu: Beskedet från Alma Manusutbildning. Och det var tyvärr inte några fantastiska nyheter, utan jag får helt enkelt söka igen nästa år, då jag inte kom in denna gång. Trist, men det är en svår utbildning att komma in på och detta var ju endast mitt första försök. Jag kommer inte ge upp förrän jag blir antagen! 
Men tills dess får jag syssla med annat. Till att börja med har jag ju min film att arbeta med, och sedan är det bara att fortsätta skriva!
Dessutom ska jag på ett litet möte imorgon, angående en ny möjlighet att praktisera inom rekvisita! Så vi får hoppas allt går bra där.
Sedan hade jag tänkt att jag ska ut på stan och leta efter bra platser som jag kan fotografera och måla av som bakgrunder till min film. Det ska bli kul att scouta lite locations haha!
Until next time~