Ugnsbakade tågresenärer

Det är ju så härligt när man ska sitta på ett tåg i fyra timmar, och man kliver in och upptäcker att det är över 30 grader där inne, ska bli fullpackat med resenärer, och det dessutom inte finns någon AC alls! Och utöver det så går endast två fönster i var ände av vagnen att öppna. Fem centimeter. 
Det var som att åka i en ugn hela vägen ner till Stockholm helt enkelt. Klibbigt och jävligt svårt att andas. I början av resan stod jag vid det enda öppna fönstret i närheten, men sedan skulle ju någon sitta där, så då fick jag slå mig ner i mitt vindstilla, klibbiga hörn igen. Jag läste lite för att distrahera mig själv, men det blev allt svårare ju fler som gick på tåget.
Tillslut, med någon halvtimme kvar av resan, klampade jag iväg till bistron, och upptäckte att där gick alla fönster att öppna! Hallelujah! Så jag parkerade bredvid ett och stod där och svalkade mig resten av resan.
Man tycker ju att de borde investera i en ordentlig AC i dessa gamla tåg... Eller i alla fall fläktar. Men nu har jag i alla fall lärt mig att nästa gång jag hamnar i ett sånt här tåg (för det händer alldeles för ofta) så ska jag parkera i bistrovagnen direkt!
Hur som helst så har jag varit helt jävla slutkörd idag. Såpass att jag inte orkade någonting alls efter frukost, utan i stället kröp ner i sängen igen och vilade i flera timmar.
Men nu när solen gått ner och jag duschat av mig allt klibb från tågresan så känner jag mig betydligt piggare. Lagom tills jag ska sova! Haha, men jag hann skriva lite i alla fall. Det rullar som sagt på jäkligt bra på den fronten!
Imorgon ska jag ta lite prover för sköldkörteln, och sen på eftermiddagen ska jag jobba mitt första officiella pass på H&M! Det ska bli kul!
Until next time~

Kommentera här: