Trött men duktig

Idag har jag faktiskt varit jävligt duktig! Trots att jag direkt efter att ha ätit frukost råkade somna i någon timme, så tvingade jag därefter upp mig själv för att städa. Och städa gjorde jag! Så det tyckte jag var rätt bra, med tanke på att jag inte ens orkat ta ut soporna på alldeles för lång tid. Sedan vilade jag lite till, för satan vad trött jag är hela jävla tiden. Men ah, tog det lugnt i övrigt och hade sedan en trevlig halvdag på jobbet. 
Nu på kvällen har jag inte heller gjort mycket, åt lite uppvärmda pizzarester från helgen som inte alls var nå goda, animerade en kort vända, och nu är det sovdags.
Man skulle kunna säga att jag tagit denna dag till att vila upp mig lite inför helgen. För då kommer nämligen Alice och hälsar på! Och då jävlar ska vi göra kul grejer! Och då vill jag helst inte vara helt slut i kroppen haha.
Imorgon innan dess ska jag dock till läkaren, för att börja göra en ordentlig utredning av vad det är som inte funkar i min kropp. Så förhoppningsvis är det en vettig doktor jag hamnar hos! 
Men ah, sovdags igen då!
Until next time~

Kommentera här: