Stockholmssommar

Vilken fin dag vi haft idag! Trots värmen! 
Först hade jag ett läkarbesök på vårdcentralen, vilket gick helt okej, och sedan drog jag ner till Gamla Stan för att gå på Sci-Fi Bokhandeln och köpa flera Studio Ghibli-filmer, hehe.
Sedan mötte jag upp Alice! Och efter en god lunch på Grekiska Kolgrillsbaren så gjorde vi det som jag längtat efter hela sommaren: Vi drog och badade!
Vi hamnade vid Kristineberg och en badplats där vid några klippor. Det var mycket folk men vi klämde in oss på en liten plätt, och sedan hoppade vi i vattnet! Och det var så skönt, men nästan lite för varmt för att man skulle bli helt avsvalkad faktiskt, det var 25 grader i vattnet! Så sjukt. Men det var härligt ändå, och vi badade länge och mycket. Dit måste jag igen!
Och sedan så drog vi hem och åt Ben & Jerrys framför fläktarna... Vilket faktiskt var ashärligt haha. 
På kvällen traskade vi ner till Kungsträdgården, där festivalen Putte i Parken var igång! Vi stannade en liten stund men sen gick vi vidare ner till slottet. Där slog vi oss ner vid vattnet och tog fram lite matsäck som vi haft med oss. Supermysigt hade vi det medan vi mumsade på baguett, vindruvor, rostbiff och minitomater! 
Och där blev vi sittande medan solen gick ner. Så härligt var det, speciellt när det började bli lite svalare i luften!
Sedan tog vi en omväg hem förbi en bro som jag ville fota av till min film, och nu har vi kraschat ute på balkongen!
Imorgon ska vi gå i second hand-butiker och så vidare, så Naturhistoriska får jag nog gå på själv på söndag! Eller nästa helg med London-tjejerna...
Until next time~

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Kommentera här: