Sakta men säkert!

En gång i tiden, för hundra år sedan då jag var typ 15 år gammal, så kunde jag skriva 1000 ord på en halvtimme. Faktum är att jag gjorde det flera gånger om dagen dessutom!
Men nu, när jag är äldre och visare, tar det mig två timmar, på en bra dag, att uppnå samma antal ord. 
Det jag vill säga med detta är att jag idag börjat Camp Nano haha! Och det faschinerande mig vilken skillnad det är på min process. Förr kunde jag låta fingrarna knappra iväg och kasta ut första bästa tanke som kom in i mitt huvud, för att sedan gå vidare till nästa. Men nu skriver jag en mening, funderar på ordvalen och takten och melodin, skriver om den igen, läser de tre senaste meningarna för att se hur det passar ihop, funderar på nästa mening, och fortsätter så. Sakta fram och tillbaka. Det kanske låter segt och så, men jag är faktiskt betydligt mer nöjd med hur jag skriver nu jämfört med hur jag skrev förr! Kvalitet över kvantitet! Det går sakta men säkert, och jag behöver inte gå tillbaka och ändra lika mycket efteråt.
Så jag satte upp mitt mål för denna månad att skriva lite över 500 ord per dag, för att på så sätt ha skrivit 16 000 ord i slutet av månaden. Jämför detta med de 50 000 jag skrev i november, så märks det att jag satt mina krav betydligt lägre denna gång, hehe. Varför? Tja, för att jag är rätt allmänt trött just nu, och har mindre tid över än sist. Och för att jag provade i april och failade efter bara några dagar, så denna gång sätter jag ribban superlågt så får allt utöver det bli en glad överraskning haha!
Som dagens 962 ord! Fun fact: Under dessa två timmar jag tog på mig att skriva satt jag och lyssnade på harpa. Det var väldigt trevligt faktiskt, jag kanske borde göra det oftare?
Förutom att skriva har jag även försökt få lite ordning på livet. Mitt kaos har städats upp, tvätten har tvättats, och en test-bakgrund till min film har målats. Det gick inte superbra med målningen, så den är fortfarande inte klar, vi får se vad jag kan göra åt den imorgon kväll eller något!
Men ah, det här var en bra söndag, 7/10, nöjd och glad! 
Until next time~

Kommentera här: