Mys i kroken

Idag samlades en bit av släkten uppe i Lugnkrok för att äta lite tacos och ta det lugnt. Vi hade det väldigt bra i slogboden, och kvällen var otroligt varm och vacker. Man blev sugen på att bada då det var varmt i älven, men jag hade inga badkläder och så är det ju fel tid i månaden för det just nu. Så jag fick nöja mig med att vada runt lite tillsammans med Tigra! Men vi hade det gött på det viset med!
Man blev ju lite sugen på att sova över också, men vi hade inga grejer med oss alls för något sådant, så det får väl bli någon annan gång. Förhoppningsvis inte allt för långt bort!
Under dagen har jag börjat animera en storyboard för min film förresten, där jag skissar upp varje klipp lite snabbt och placerar ut det på en tidslinje så att jag kan se hur det ser ut i sekvens! Det är en väldigt rolig process faktiskt, och ger en bra uppfattning om hur det hela funkar! Än så länge går det väldans bra där.
Nu på kvällen har vi spelat kort och ätit godis i alla fall, ännu mera mys alltså!
Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm under kvällen, så själva dagen får spenderas nog åt att packa och städa upp i rummet lite. Nästa gång jag kommer hem blir det ju nämligen med en gäst! (Över Musik och Motor!)
Men ja, det var allt för idag!
Until next time~

(null)

Kommentarer:

1 Sandra Rosén Dahlgren:

Låter och ser jättemysigt ut! Tur att man i alla fall kan bada fötterna och så när man inte kan bada ordentligt :), Så fin vovve och bild!

Kommentera här: