En liten animationsskiss

Inte konstigt att man är trött om dagarna när ens dygnsrytm är helt sned och man inte kommer i säng förrän klockan är halv fyra på morgonen... Så går det när man är ute och vandrar hela nätterna!
Fast idag har jag inte vandrat. Idag har jag skrivit, skrivit lite till, animerat och lyssnat på musik. Jag har äntligen fått till alla inställningar så att min Pen Display fungerar i Animate, så nu jävlar blir det till att börja animera på allvar! Just för ikväll slängde jag bara ihop en kort skiss för att prova dock. Vilket gick superbra!
I övrigt har jag som sagt bara skrivit och lyssnat på musik. Jag har både jobbat på Tales of the Kingdom och omarbetat hela den första akten av min kortfilm! Vilket är ett enormt framsteg då den känts seg och klumpig. Men nu jävlar! Ett manus som börjar se riktigt bra ut och en Pen Display som fungerar med animeringsprogrammet? Vi börjar hitta tillbaka till banan här!
Imorgon, ja då lär det säkert bli samma, för jag är så sjukt inne i att skriva just nu! Det bara flyter på som fan och jag vill inte göra något annat. Vilket är en känsla jag inte fått sedan flera år tillbaka, så nu är jag lycklig och tänker kötta på tills det ebbar ut! Men tills dess kör vi på.
Until next time~


Kommentera här: