En natt under stjärnorna

Eller ah, under balkongen ovanför... Ja i natt provar vi något nytt! Lotta har kommit hit för att sova över innan hon drar vidare hemöver, och i natt sover vi ute på balkongen! Detta av den enkla anledningen att det är så jävla jobbigt att sova i den svinvarma lägenheten, och utanför är det en behaglig temperatur hela natten.
Lotta sover på luftmadrass medan jag själv sover i min hammock! Vilket jag är supertaggad på, den är så galet bekväm! (Och gjord för att sovas i!)
När jag kom hem från jobbet idag lade jag mig i den för att "chilla lite och äta en glass innan jag far och handlar", men jag somnade i två timmar i stället... Och det kändes som att sova på ingenting! Svävande! Sjukt mysigt var det.
Så jag är jävligt taggad på att sova nu haha!
Men ah, dagen har varit bra! Efter jobbet bestämde jag mig för att inhandla lite lätta kläder på rean som jag kan ha på jobbet under den här olidliga värmen. Men eh... Det slutade med att jag kom hem med tre jackor och en sweatshirt... Och så ett par shorts och en klänning! Så helt fail var det inte, men lite komiskt i alla fall heh. Otroligt snygga grejer! Och med personalrabatt gjorde det ju inte ont i plånboken heller!
Så nu får det gärna bli svalare så att jag kan gå runt i mina snygga jackor...
I övrigt har det tittats på Sagan Om Ringen och skrivits och utvecklats karaktärsbakgrunder. En jävla massa skoj alltså!
Men ah, alltså, nu vill jag krypa mer i min hammock. Det visar sig imorgon hur bra den är att sova i!
Until next time~

Kommentera här: