Camp Nano (igen)

Sov till halv tolv, kände mig bleh hela dagen och gjorde inget vettigt förrän elva på kvällen. Varför? Utmattning! Infekterad sköldkörtel! Pms! Livet är allt gött ibland alltså. 
Så detta blev en liten skitdag, tills jag nu på kvällen/natten äntligen kunde få lite gjort efter att ha duschat. Och med vettigt menar jag att jag tog hand om det där äckligt stora diskberget i diskhon, och gjorde klart juli-uppslaget i min Bullet Journal, någonting jag försökt med under hela dagen utan framgång! Men nu fick jag tillslut in ett flow och då blev det både juli-uppslaget och de följande fyra veckornas sidor. Och allt blev snyggt! Jag är sjukt nöjd faktiskt. 
Men imorgon är det alltså juli, och i den månaden kan man vara med i "Camp Nano"! Det är en liten extra version av NaNoWriMo, (National Novel Writing Month), som då är när man i november månad skriver ett visst antal ord om dagen och i slutet har en hel roman! 
Camp Nano har samma koncept, fast i stället för att utmaningen har ett fast mål (en roman på 50 000 ord), så sätter man själv målen i Camp Nano! Och man kan skriva vad som helst, ett manus, en poesisamling, eller bara sitta och redigera tidigare texter. Man bestämmer helt enkelt själv!
Jag var med på detta i April också, men failade totalt, troligen för att jag inte hade någon klar struktur att följa...
Men denna gång hade jag tänkt se om jag kan börja skriva lite på några av alla de berättelser som jag planerat ut i min stora fantasy-värld! Eftersom jag har så många kan jag växla mellan dem när jag blir less på den jag för tillfället jobbar på, och en stor majoritet har de stora dragen redan färdigpanerade och redo att skrivas! Så jag tror det kommer att gå denna gång! Speciellt då jag inte kommer ha någon slitsam praktik under majoriteten av denna månad hehe. 
Men jag tänker ändå sätta ribban lågt, för att inte behöva stressa över det! Oavsett ska det bli kul att få ut dessa berättelser i alla fall!
Until next time~

(null)

Kommentera här: