Turister i gamla stan

Så eftersom vi flängde runt så mycket igår så valde vi att ta det lite lugnare idag. Vi promenerade ner till Gamla Stan en sväng och kikade på slottet, Sci-fi-bokhandeln och gick i butiker. Det var riktigt mysigt som vanligt, och jag fick med mig ett nytt spel hem! Det heter Gloom och går ut på att man ska göra en bunt karaktärer så olyckliga som möjligt. Jag har spelat det förr några gånger och älskar det! Speciellt för att man bygger en liten makaber berättelse, och jag älskar ju storytelling! Så jag köpte med mig en rymd-version av det spelet som vi sedan spelade i kväll!
Just som vi kom ut från bokhandeln kom åskvädret som vi blivit varnade för, och vi tog skydd inne på Espresso House och åt en sen lunch. Sedan bestämde vi oss för att gå hemåt när regnet avtog.
Och nu på kvällen har vi tittat på två Pirates of the Caribbean-filmer i rad! Fast under den första somnade vi båda två i någon timme, och under den andra spelade vi Gloom, hehe. Och det var superkul! Och filmerna var lika trevliga som alltid.
Imorgon ska jag jobba lite under dagen, men ska försöka börja så pass tidigt och ta så pass korta raster att jag förhoppningsvis slutar vid fyra! Sedan får vi se vad vi gör under kvällen, kanske går vi ut en sväng eller nåt, vi får se!
Och på tisdag drar vi norrut! Woho!
Until next time~

Kommentera här: