Torsdag???

Fick en chock idag när jag såg på datorn att det var torsdag, fick lov att dubbelkolla mobilen och ja, så var det ju! Men hur har veckan försvunnit så snabbt? Visst, i måndags jobbade jag ju inte men att min hjärna ska tro att det idag är tisdag är ju ändå lite extremt eller? Hmh, weird, men ah, plötsligt fick jag lov att inse att jag åker hem till Älvdalen igen imorgon efter jobbet, för en släktträff på lördag. Detta innebar ju plötsligt några enorma förändringar i planerna: Jag fick lov att ta hand om min disk, och dessutom låta bli att laga dubbelportioner av pastasallad nu på kvällen! Gasp! Och egentligen skulle jag packa min väska också men ärs, jag slänger ihop något imorgon.
Som tur är har jag jobbat in några arbetstimmar under de senaste dagarna, för egentligen skulle jag gå på Grönan med Lotta på måndag och se Thirty Seconds To Mars, men det fick vi lov att ställa in då hon fått jobb, så nu har jag tre inarbetade timmar att spendera! Så någon av dem får väl gå åt redan imorgon tänker jag, så att jag kan dra tidigare och packa ihop mina grejer innan jag går till bussen. 
Japp! Bussen, jag åker med Masexpressen den här gången och ärligt talat alltså, det är så sjukt mycket billigare än tåg? Så ah, rekommenderar att man kollar deras hemsida innan man bokar tåg för över 600kr mellan Stockholm och Mora!
Men ah, om jag ska komma ifrån jobbet i tid utan att spendera alla mina fria timmar (det vore ju trevligt att ha kvar någon till nästa vecka liksom) så måste jag in till jobbet tidigt. Vilket för mig innebär tidigare än kvart över nio, hehe. Förhoppningsvis innan åtta, om jag orkar dra mig upp ur sängen. (Om jag får en ordentlig sömn i natt och slipper vakna stup i kvarten som igår det vill säga.)
Det blir nog bra! Ska bli nice att komma hem igen hihi.
Until next time~

Kommentera här: