Stillasittande

Jag har suttit på jobbet, suttit på bussen, och suttit i soffan. Den här dagen har varit otroligt ostimulerande, både fysiskt och psykiskt. Så nu är jag rastlös som fan lagom tills att jag ska sova, wiih!
Men ah, imorse var jag helt slutkörd, det var nästan så att jag tänkte ta bussen till jobbet i stället för cykeln. Jag vet inte varför men av någon anledning har jag sovit väldigt konstigt den här veckan. Jag har vaknat flera gånger under nätterna och inte kunnat känna mig bekväm i min annars så bekväma säng. Nu när jag tänker efter så har jag varit obekväm överallt den här veckan. Både i sängen, i kontorsstolen och på bussen. Det kryper i benen! Jag hade kanske behövt en fjällvandring eller två känner jag... Om jag ändå hade tid och möjlighet! 
Det jag har möjlighet till är dock att börja ta danslektioner igen, så det ska jag definitivt anmäla mig till. Kanske två pass i veckan till och med, om jag har råd hehe. Det här stillasittande jobbet må tillåta en mer produktiv fritid, men det gäller att hitta någon sorts balans känner jag, och än är jag inte riktigt där. Men det löser jag nog!
Hur som helst så satte jag mig som sagt på en buss hela vägen hem till Dalarna idag efter jobbet, för imorgon är det nämligen släktträff med mormors släkt! Vilket ska bli kul! 
Och sen åker jag tillbaka till storstan på Söndag, och det är ju lite trist att jag inte kunde stanna hemma längre, men jaja, man tar det man kan få!
Så ah... Jag ska väl glo på youtube-videor tills jag blir trött nog att somna heh...
Until next time~

Kommentera här: