Nattlig stadsmiljö

Det blev en bakgrund! Och en jävla massa sovande men det är ju det söndagar är till för!
Men ah, jag spenderade några timmar på att måla denna test-bakgrund till min film. Jag är rätt nöjd med den, men känner mig inte helt 100%. Den är cool i sig själv, men i själva scenen vet jag inte riktigt om den känns helt rätt. Jag funderar på att gå ut och ta nya referens-bilder någon gång nu när det börjar bli mörkt tidigare på kvällen, så att folk faktiskt kommer ha sina lampor tända i fönstren, och så vidare. Men det får bli någon annan dag i så fall! I övrigt gillar jag miljön och kompositionen, så jag ser det hela som ett lyckat test och några väl spenderade timmar! 
Sedan sov jag i typ tre timmar eller nåt och vaknade av att det började åska och regna utanför. Så då låg jag naturligtvis kvar lite längre och njöt av hur mysigt det var haha! Men tillslut tog jag mig upp och lagade en asgod nudelsoppa av det jag kunde hitta i kylen och frysen, och gjorde tillräckligt mycket för att kunna ta med mig soppan och ett paket nudlar till lunch både imorgon och på tisdag! Tjo!
Och ah, sen har jag pysslat lite i min Bullet Journal och kollat på YouTube som vanligt.
Imorgon ska jag börja dansa modern dans igen! En gång i veckan går kursen, och jag är riktigt taggad på att börja igen! Det var så kul under sommaren och nu när jag har ett så stillasittande jobb känner jag att jag behöver aktiviteten lite extra mycket. Jag kanske till och med ska anmäla mig till någon mer veckokurs, kanske i yoga? Vi får se, ska kika på det när jag är där imorgon! 
Men jao! En trevlig söndag blev det!
Until next time~

(null)

Kommentera här: