De vardagliga bedrifterna

Jomen visst, det gick idag igen! Det är svårt att säga om mina plötsliga framgångar i produktivitet och fokus har att göra med hur vädret äntligen svalnat av, eller att jag inte tagit min medicin på någon dag... Så jag tänker fortsätta låta bli den och så får vi se om det håller i sig eller inte!
Hur som helst hade jag en rätt bra dag på jobbet igen, och jag har äntligen börjat få lite kläm på det här med dikter! Har jag nämnt det ens? Jag har börjat försöka lära mig att skriva poesi under mina raster på jobbet, och det har gått trögt men okej hittills, men nu idag bara lossnade det, och en lång, rimmande dikt om hur högljudd världen är ramlade ur mig. Jag kommer nog inte visa upp den här men jag är faktiskt lite stolt över mig själv, för den flyter på smidigt, innehåller inga klyschor och inte ett enda rim känns krystat. And that's a win for me!
Det jag dock kan visa upp är en halvfärdig koncept-teckning till min kortfilm! För jag lyckades få till ännu en i kväll, och även om det är lite skuggor och highlights som måste läggas till, så gjorde jag ändå mycket på en enda kväll, och gillar hur det ser ut redan nu!
Imorgon kommer detta och gårdagens verk att pryda en liten ansökan till en pitch-panel på Uppsala Kortfilmsfestival, där man har chans att få en bra bit pengar för att göra sin film!
Men på tal om att vara stolt över mina små bedrifter! Idag provade jag på något nytt till middag, och inte nog med att jag orkade både handla och tillaga det själv, det var även utanör min normala repertoar! Nämligen ramen. Eller ah, snarare en improviserad nudelsoppa som hade behövt lite mera soja... Men den var trevlig ändå! Och jag har nu en till rätt i mitt register, hehe.
Men ja imorgon är det ansökan som gäller! Och så tvätten... Och disken... Fan alltså, det finns inte nog med tid på dygnet när man jobbar heltid! Men jag har i alla fall lyckats sluta klockan fem de senaste dagarna, så jag siktar på det imorgon också. 
Until next time~

(null)

Kommentera här: