Bieffekter

Ja alltså, man kan ju undra varför det tog mig en sån jävla lång tid att se kopplingen mellan hur jag haft väldiga problem med trötthet sedan i juli, och hur jag började ta medicin för hög puls just då... Idag kollade jag till och med upp medicinens biverkningar och visst! Nog står trötthet och sömnproblem högst upp på listan där! Så jag ringde mottagningen och kollade om det var okej att sluta eller om jag behövde typ fasa ut den, men nope! Det var bara att lägga av! Så kan jag ta den vid speciella tillfällen om jag behöver den i framtiden. Så det var ju skönt!
Jag fick nämligen en insikt i måndags, då jag hade haft en aaaaasjobbig morgon, en helt okej eftermiddag och sen en seg kväll. Jag hade nämligen glömt att ta tabletten vid lunch. Och under tisdagen glömde jag helt bort att ta mediciner alls, vilket jag inte insåg förrän påminnelsen plingade till i mobilen morgonen efter. Då slog det mig att jag missat alla gårdagens tabletter, och att gårdagen varit väldigt produktiv och inte-dödstrött-för-en-gångs-skull... Så jag sket i tabletterna då också, mest för att testa, och hade en lika bra dag igen. Och när jag vaknade och var någorlunda pigg imorse så bestämde jag mig för att ringa mottagningen och ah, lägga av med den medicinen helt enkelt!
Den var ju så inte värt det. Den var knappt nödvändig alls, jag kan ha lite hög puls, darriga händer och hjärtklappningar i perioder, men det är inget som hämmat min livskvalitét. Men det som verkligen hämmat min livskvalitét är den där jävla tröttheten! Speciellt eftersom jag redan gick på låg energi i allmänhet, och medicinen bara gjorde det värre. 
Så ah. Over it! 
Den här dagen har så klart varit produktiv också, och efter en smidig arbetsdag så har jag kommit hem och jobbat hårt med mina ansökningar till Uppsala Kortfilmsfestival, vilka nu även blivit inskickade! Som belöning för detta och för veckan i allmänhet så tänker jag ta en sovmorgon imorgon, och inte börja förrän nio eller när fan jag kommer in! Och dessutom har jag shoppat lite på den stora Sims-rean som är igång just nu, hehe. Man ska fira de små framgångarna i livet!
Nu behöver jag bara få till nån stor framgång också, som kan berättiga mig till att investera i en iMac... Men det dröjer nog, heh.
Hur som helst. Det ska bli skönt med fredag! Woh!
Until next time~

Kommentera här: