”Allt ser normalt ut”

Nähepp. Allt såg tydligen "normalt" ut även på dessa tester. Och när jag ringer vårdcentralen för att boka en ny tid hos husläkare igen och rabblar upp alla symptom och vilka undersökningar som gjorts, så säger hon att "Det finns ju inga sjukdomar kvar att utreda". Härligt att höra det liksom. Men jag fick en tid ändå om några veckor, får hoppas det går bättre än sist, annars byter jag vårdcentral. Ugh. Det är så sjukt jävla frustrerande när man, vart man än vänder sig, får höra att de inte har någon aning om vad som är fel på en, och de vet inte ens vart man borde gå härnäst. Jag upplever konstant att det bara rycks på axlarna och jag förväntas typ ge upp? "Nähä de vet inte vad det kan vara så jag får väl vara torr och svullen i resten av mitt liv då, tack snälla doktorn, ha en trevlig dag." 
Jag blir bara så jävla trött. Inom loppet av några dagar i november förra året blev min syn markant sämre, jag blev torr hela jävla jag, fick sluta med linser, och händer och fötter svullnade. Sedan innan har mina hormoner dessutom gått kaiko efter att jag kom hem från London. Och allt detta har hållit i sig, vilket vid det här laget innebär att jag tappat uppfattningen om vad både "pigg" och "inte torr" innebär. Men näää, allt ser ju normalt ut. Tack tack doktorn.
Det värsta är ju att jag inte ens vet vart jag kan vända mig längre? När jag googlar symptomen är det precis som sjuksköterskan i telefonen sa, allt har redan utretts. Och min senaste upplevelse på vårdcentralen gör ju inte direkt att jag har mega-förtroende för att deras läkare kommer veta mer än så heller. Så jag behöver en expert, men en expert på vad? Who the fuck knows?
Men ja. Sånt här är ju så kul här i livet. I övrigt har dagen varit bra dock, men jag blev seg nu på kvällen och fick inte så mycket gjort som jag brukar. Skyller på att jag flängde runt på sjukhus halva dagen!
Nu ska jag sova i alla fall och hoppas att morgondagen blir sådär härligt smidig som resten av veckan varit!
Until next time~

Bakgrunder!

Det här med att använda Sims till att bygga upp bakgrunder som jag kan måla av till min film, det är fanimig genialt. Idag har jag jobbat hela kvällen med att bygga upp resten av alla de inomhusmiljöer jag behöver, och är sjukt nöjd med resultatet! Nu återstår det bara att fota av dem i rätt vinklar och sedan testa att måla av dem. Vilket jag kanske gör på söndag! 
Men här nedanför följer i alla fall några exempelbilder från miljöerna jag byggt upp igår och idag! Jag kommer nog lägga upp dem på filmens Facebook-sida imorgon nu när jag kom att tänka på det. Kan ju vara kul!
Anyways idag har det vart trevligt i övrigt och jag unnade mig tacos till middag, vilket innebär att mina lunchlådor kommer innehålla just det ett tag framöver nu. Yum!
Imorgon ska jag till Danderyds för att ta prover på hur dåligt med tårvätska och saliv jag har haha! Så förmiddagen kommer gå åt till det. Förhoppningsvis får de resultat som kan hjälpa i att få en diagnos, för jag börjar bli jävligt trött på att vara så torr! Men jag vet i alla fall att jag efter dessa tester absolut inte kommer få höra "Allt ser normalt ut!", för saliv och tårvätska har jag sjukt dåligt med. Jag kan ju för sjuttsingen inte ens ha linser! Så nu jävlar. Hoppas detta kommer kunna lösas.
Men ja, bakgrunder! Enjoy!
Until next time~

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bästa 3D-modell-programmet

När jag kom hem från jobbet idag så startade jag upp Sims direkt. Detta för att kunna börja jobba på lite scenografi till min film! Japp, jag använder Sims till att bygga upp de inomhusmiljöer jag behöver, och sedan kommer jag fotografera dem och måla av dem på samma sätt som jag målar av fotografier till mina utomhus-miljöer. Än så länge har jag fått till fyra olika rum, och jag måste säga att det går jävligt bra alltså! Det ser ut precis som jag tänkt mig i huvudet, fast med ännu mer detaljer och saker som jag kommer kunna måla av. Vilken jävla smart idé detta var alltså haha! Nu jävlar kommer mina Sims-skills till nytta! 
Så idag gjorde jag en stökig hall, en trappuppgång och ett vardagsrum + en till hall fyllda med flyttkartonger. Och så har det ljussatts med hjälp av spelets egna lampor och så vidare. Och ja, det ser jävligt bra ut!
Så eftersom det här är så kul kommer det nog vara mitt kvällsnöje under några dagar framåt, heheh. 
I övrigt har det vart en bra dag och jag hoppas på detsamma imorgon!
Until next time~