"Liten" distraktion

Jag hade behövt jobba på fortsättningen av min ansökan till manusutbildningen idag, eller planeringen av min animerade kortfilm, eller mitt rekvisita-portfolio. Men i stället dök jag ner i ett helt annat projekt haha! Min fantasy-serie. Det är ett enormt projekt och lite av ett hjärtebarn, och jag har en A5-pärm där jag samlar alla mina anteckningar kring det hela som blivit riktigt fet alltså. Det är en sån härlig känsla att hålla i ett sådant stort samlat verk av handskrivna anteckningar, väldigt inspirerande! Men jag fick alltså för mig att skriva ut alla texter som jag skrivit digitalt så att jag kunde ha in dem i pärmen också! Så det gjorde jag, hehe. Och pärmen blev fetare. Och då känner jag ändå att jag inte fått ner alla storylines och detaljer som jag har i huvudet heller! Så det blir väl nästa steg, att fylla i mellanrummen. 
Men helst inte just nu då! Eftersom jag egentligen har lite annat att stå i, hehe. Men det var en kul rast från de andra projekten i alla fall! Skönt att tänka på något annat en sväng.
Men imorgon ska jag skärpa mig. Då blir det till att lägga upp en plan på hur jag ska strukturera min approach till dessa tre stora punkter i mitt liv just nu: Den animerade kortfilmen, ansökningen till manusutbildningen, och rekvisita-portfoliot!
Att slå sig ner på Espresso House här bakom hörnet borde hjälpa mig att fokusera, hehe.
Until next time~

Rond två!

Jag har gått vidare till nästa rond i antagningsprocessen till Alma Manusutbildning! Detta innebär att jag är en del av de 25% som gått vidare till del två, där vi ska hitta på en handfull storys utefter riktlinjer, och sedan får vi se om jag kommer vidare till nästa runda. Jag misstänker att den sista biten handlar om att analysera och sådant, men det visar sig i så fall om jag går vidare!
Hur som helst har jag idag åkt tillbaka till Stockholm. Jag kommer att sakna Tigra, men det ska bli skönt att få komma igång med mitt projekt ordentligt. Och så lär jag ju skriva på texterna till min ansökan nu också! Så jag har lite att göra framöver. 
Till en början ska jag mobilisera mig lite och lägga upp en plan på hur jag ska ta mig an alltihopa. Sedan är det bara att tuta och köra!
Until next time~

(null)

Nörddag

Ja idag har jag bara gjort tre saker: Spelat Sims, haft möte med Film i Dalarna, och tittat på fler Marvel-filmer. Vilket faktiskt var jävligt gött måste jag säga! Åh, och så tog jag en lång promenad med min hund och filosoferade över hur alla hus vi gick förbi var exakt likadana fast med olika färgkombinationer, såklart! 
Nej men alltså, den här dagen har faktiskt varit rätt nice, betydligt mer nice än de tidigare dagarna då jag mest varit rastlös. Idag sket jag i att försöka vara produktiv och accepterade att jag hade dagen framför mig tillgänglig till precis vad jag kände för. Så det blev Sims för hela slanten, haha! Man får unna sig en sån dag ibland tycker jag.
Men helt oproduktivt var det inte, för jag hade ett litet telefonmöte med en handläggare från Film i Dalarna som ska hjälpa mig med mitt projekt, vilket var trevligt! Det var kul att få höra att någon tror på idén och är taggad på att se den göras. Väldigt peppande! 
Och så filmerna nu ikväll då. Först såg vi Guardians of the Galaxy vol. 2, vilket definitivt var en av de bästa marvelfilmerna hittills tycker jag! Den var verkligen skitkul. 
Sen såg vi Thor: Ragnarok, vilken också var bra! Jag diggar alltid lite nordisk mytologi, även om de missade chansen att gör Hel till hälften skelett/hälften människa, vilket ju hade varit det coolaste. Och att Fenrisulven skulle ha dödats genom att få sina käkar iturivna... Men men! Man kan ju inte få allt här i livet. Dessa urhäftiga detaljer var väl för coola för Marvel haha! 
Anyways, härliga filmer som vanligt! 
Imorgon bär det av tillbaka till Stockholm, det ska faktiskt bli skönt att få komma igång ordentligt med projektet i alla fall, så att jag har något att göra, haha!
Until next time~