Dryg dag

Ja idag har det varit en sån där superdryg dag då jag varit helt slutkörd men också otroligt rastlös på samma gång. Det liksom kryper i kroppen men samtidigt känns fötterna som stenar. Otroligt frustrerande!
Men jag har fått lite gjort trots detta, bland annat har jag börjat sortera runt i kostymerna vi fått låna! Återigen blir jag helt till mig över hur vackra dessa dräkter är, det är helt fantastiskt! Så nu har jag börjat sortera dem beroende på karaktär och uppsättning. Det börjar verkligen falla på plats nu, det är inte mycket som saknas alls! Mest är det skor, men det kommer vi förhoppningsvis kunna lösa. 
Annars har jag gjort lite ditten och datten, pysslat och bakat chokladbollar. Får hoppas att energinivån är lite högre imorgon, man vill ju gärna få saker på plats innan inspelningen drar igång!
Bye~

Sego

Det här har varit en sån där dag när man är helt slö i sinnet. Trots att jag skulle ta sovmorgon vaknade jag samma tid som på vardagar, men i stället segade jag mig sedan på soffan i några timmar. Sen pysslade jag lite under dagen och gjorde lite anteckningsböcker av oanvända sidor ur mina gamla skolböcker. Det var rätt nice men jag gjorde hela tiden små misstag som krånglade till det hela och jag fick inte alltid till det som jag hade önskat. Men nåja, det kan inte gå supersmidigt varje gång! Det tar ett tag att få bra kläm på någonting nytt. Man får helt enkelt fortsätta försöka!
Imorgon börjar sista veckan innan inspelningen! Så sjukt! Men saker börjar falla på plats nu, jag kommer jobba mycket med scenografin och sådant under veckan hade jag tänkt, sedan är det en massa andra saker som ska redas ut också innan det är dags. Men det känns inte superstressigt heller, vi är rätt väl förberedda, vilket känns fantastiskt! Nu håller vi tummarna på att det kommer fortsätta lika bra som det gått hittils!
Men ja imorgon börjar sista veckan så dags att preppa ordentligt!
Bye~

Återvunna skrivböcker

Idag har jag suttit i möten från tidigt på morgonen, så nu är jag astrött. Det blev liksom tidigare än vardagar, oops! Så imorgon ska jag få sova ut ordentligt. 
Men ah förutom det så har jag också pysslat lite idag! Jag har hittat en massa gamla skrivböcker från skolan som jag bara skrivit på typ fem sidor i nu när vi städat ur allrummet, så nu har jag börjat ta ur de sidorna för att sedan skära om dem och sy ihop dem till nya skrivböcker! Det är superkul och man återvinner ju en massa papper som annars bara ligger och skräpar, och så får man skrivböcker, vilket man aldrig kan ha för mycket av! Det är ju så sjukt kul att göra också, så nu jävlar! Nu blir det nog en bunt här framöver. 
Imorgon kanske vi klättrar upp på ett berg eller nåt, om vädret är bra, vi får se!
Bye~