Dags att packa

Idag har jag ändå fått mycket gjort! Jag har både fått mina trasiga glasögon utbytta, fixat massa administrativa grejer, och börjat packa om mina flyttlådor ner i resväskor. Och trots allt detta känns det som att jag inte gjort mycket alls, haha, hur knäppt är det inte med sånt egentligen? 
Jag har i alla fall börjat packa om nu. Det är ju på fredag som mitt kontrakt går ut här i lägenheten. Då måste jag ha alla mina tillhörigheter nerpackade och undanstoppade i förrådet tills jag kan skyffla hem det med hjälp av familjen i April. Själv hamnar jag hos mina kompisar tills jag kan åka hem till Sverige igen. Jag vet inte riktigt när det blir just nu, men senast den 19 Mars i alla fall, kanske tidigare, vi får se helt enkelt. 
Men för tillfället gäller det bara att packa ner allt jag vill ha med mig när jag flyttar hem. Jag har rensat rätt bra hittils tycker jag, i princip alla grejer fick plats i en stor resväska, och med grejer menar jag böcker och canvas och sånt. Sen är det kläderna kvar, som jag ska fortsätta packa imorgon. Försöka rensa ur lite mer än jag redan gjort, och sedan få ner allt i mina väskor. Men det löser sig nog, och även om allt inte får plats just precis nu, så kommer vi ta med fler väskor ner sen i April är det tänkt. Är både taggad och inte på att åka härifrån haha! Men det är ett tag tills dess i alla fall.
Och först ska jag hinna med att få klart den här filmen! Vi är på väg in i nästa fas av efterproduktionen nu, så det är ju spännande!
Bye~

Oj oj oj, nu är det någon som får sparken

Oj alltså, nu skrev jag ingenting på bloggen igår. Detta berodde på att vi var på fest och kom hem supersent, så jag tänkte att jag skulle skriva idag i stället, men då stannade vi uppe och tittade på the Oscars hela natten i stället. Nu är klockan 6 på morgonen och min rumskompis alarm drog just igång i rummet bredvid. 
Men hur ska jag kunna sova, när jag just bevittnade något av historiens största fuckups live? Hela galan var superfin och många bra filmer fick priser. Men på det sista och största priset ropas La La Land upp som bästa film. Och producenterna kommer upp på scenen, håller i statyerna och tackar sina medarbetare och familjemedlemmar. Men sedan tar det stopp. Statyetterna tas ur deras händer, och producenterna för Moonlight kallas upp på scenen i stället. Det har blivit fel, någon gav presentatörerna fel kuvert, La La Land vann inte, det var Moonlight som vann. Vilken chock! Vilken flopp, fy fan vad man mår dåligt för teamet bakom La La Land, fastän man hejade på Moonlight. Uan uan. Hur ska man nu kunna sova?
Men alltså ja, mycket annat hände väl inte idag, förutom att mina glasögon gick sönder... Så imorgon ska jag se om jag kan få dem fixade hos Specsavers här i Ealing. Imorgon är det också tänkt att jag officiellt ska bekräfta Picture Lock, så att filmen kan skickas ut till övriga medlemmar i redigerings-teamet! Det ska bli spännande.
Men ja, nu ska jag försöka sova trots att hela internet håller på att explodera över vad som just hänt, haha.
Bye~

Nonstop redigering

Man blir lite trött i huvudet om man sitter och redigerar nonstop i två veckor. Och då talar vi nonstop som i att jag börjat så fort jag kunnat på morgonen, och sedan fortsatt till och med när jag kommit hem på kvällen. Jag har kommit till det stadiet där jag sett min film om och om igen så pass många gånger att jag inte längre märker vad som är bra och vad som behöver ändras. Det betyder kanske att jag börjar närma mig ett naturligt stopp där filmen kanske helt enkelt är klar, men sen betyder det nog också att jag behöver en paus, haha. Dock är det tänkt att jag ska ha fixat klart hela filmen senast på söndag, så jag har vara slutspurten kvar. Därför tänker jag att det kanske inte är läge att ta en hel dag ledigt just nu, men i alla fall en sovmorgon! Något så enkelt borde hjälpa att få igång hjärncellerna igen. 
Så det är det som är planen för imorgon, att ta en sovmorgon utan någon stress över när jag behöver ta mig till skolan tidigt, utan jag bara går upp när jag är utvilad och tar allt i lugnt och ro. Då borde det vara lättare när jag sedan sätter mig vid datorn igen. 
Så det är planen!
Bye~