Krånglig bowling

Dagens bowling gick inte riktigt som planerat, då vi hade oturen att hamna på en bana som var trasig. När jag inledde spelet med en strike registrerades det som en miss, sedan registrerades nästa spelares slag som mina, och även de som missar, sedan försökte maskinen ställa nya käglor uppepå de gamla käglorna, och sen lade den av helt. Så det var ju ingen superbra start på spelet, haha! Och sen var det bara en stackare som jobbade, och sprang fram och tillbaka och hit och dit utan att få någon som helst backup, så honom var det jävligt synd om! 
Men vi klämde i alla fall in oss fyra på de andra två banorna vi hade, så att vi kunde spela ändå, om än med lite väl många spelare på en och samma bana. Resten av spelet gick helt okej, men det blev inga fler strikes, och den som jag fick på den förra banan fick jag inte med mig. Men var gör väl det? Livet fortsätter, haha!
Sedan åt vi asgod mat på Kina, som vanligt, och när vi kom hem tittade vi på Captain America och Iron Man. Det är tänkt att vi ska försöka jobba oss igenom alla Marvelfilmerna, men det kommer ju ta ett tag... Nu har vi börjat i alla fall!
Imorgon blir det nyårsfirande ute i Navardalen, för att skona Tigra från fyrverkerierna. Det blir nog en mysigt kväll!
Until next time~

Berättelser berättelser

Ja jo den här dagen såg väldigt mycket ut som gårdagen, med animerande, vinterpromenad och tv-spel. Intressantare än så vart det inte!
Men jag har börjat klura lite på berättelser, både min stora fantasy-berättelse, och en slags novell-liknande story om någon som frysts ner av medicinska skäl och vaknar femtio år senare. Den skulle kunna bli något kul tror jag, och jag har lite idéer på ett kul sätt att strukturera det hela. Men det skulle kräva en del planerande, så än är den inte färdig att skrivas! Men förhoppningsvis blir den det i tid till Novell-tävlingen som hålls i Mora i början av året. Det hade ju varit kul att kunna vara med där!
Hur som helst har jag en film att göra klart först, och den börjar närma sig nu faktiskt! Imorgon har jag bara en lite krånglig animation kvar, och sedan är det ljuddesign, och så är den färdig! Så om allt går som det ska kommer den vara redo vid tolvslaget, kanske...
Men det som är lite mer intressant när det gäller morgondagen är ju släktens årliga mellandags-bowling! Det har blivit något av en tradition att åka iväg och bowla med släkten runt den här tiden varje år, och det är ju en mycket trevlig tradition tycker jag! Så vi får se hur det går för mig i år, haha, om jag kollar Facebooks minnes-funktion verkar jag ha haft blandade resultat föregående år. Men minns jag inte fel så låg jag faktiskt i topp sist vi spelade? Fast det kan ju bara ha varit en bra dag, haha! Kul ska det bli i alla fall!
Until next time~

Snöanimationer

Igår skrev jag en lista över tre animationer jag skulle få klart idag, och idag har jag gjort allt utom just de animationerna, haha! Jag har alltså sysslat med alla andra animationer, och helhetsarbete och så vidare. Fallande snö, en snöplog, en snögubbe, och lite sånt. Mycket snöreöaterat! 
Så trots allt har jag varit väldans produktiv idag! Det känns gött, om jag får till ett lika bra flow imorgon så kommer det inte bli några problem att få ihop filmen!
I övrigt har jag spelat lite Zelda, sedan några rundor Mario Kart med päronen. Annars har jag inte hunnit med så mycket mer.
På Lördag blir det bowling och sedan middag på Kina i alla fall, det är något att se fram emot det! 
Until next time~