Alice Through The Looking Glass

Okej först och främst, vilken drygt lång titel haha. Men ah, idag såg vi den fjärde och sista filmen på mindre än en vecka: Alice Through The Looking Glass. Det är uppföljaren på Alice i underlandet och handlade om allt som hände innan och efter den tidigare filmen. Jag tyckte det var en riktigt mysig film och all animering var sjukt fint gjord! Det var väl lite mindre bra skådespeleri här och där men vad gör väl det i en film riktad mot barnfamiljer och så vidare, haha. Man får väl stå ut med lite småtöntiga repliker! Förutom det tyckte jag om filmen och gick inte hem missnöjd, det var en bunt roliga scener som sig bör och en massa tokigheter. Naturligtvis! Det är ju Alice i underlandet afterall. 
Annars har vi varit statister i en klasskompis film, en liten scen som gick supersnabbt att spela in och så var vi klara, haha. Men det var kul i alla fall! Ingen större operation direkt.
Och innan dess köpte vi lera på Tiger och så har jag format en lockpipa av det! Eller ah, någonting som ska föreställa en lockpipa, som nu står på tork och ska målas någon gång inom snar framtid för att se ut som trä. Sedan ska jag använda leran till att göra små fåglar också, vilket kort sagt bara innebär att jag ska trycka in en massa fjädrar i en lerklump, haha! Men det är ett superkul sätt att göra rekvisita på! Och förhoppningsvis blir det bra.
Imorgon ska jag äntligen bestämma mig för vilka skådespelare jag ska erbjuda rollerna till, jag har fått massor av intresseanmälningar, vilket är kul eftersom det är ett väldigt simpelt projekt, haha! Det kommer bli superbra oavsett vem det blir, det är jag säker på.
Bye~
 
 
 

Horsenden Hill

Idag var det dags att åka ut på recce, vilket innebär att man åker till platsen man ska spela in sin film på och planerar hur det hela ska gå till. Så vi åkte ut till Horsenden Hill undefär vid den tid vi tänkt filma, och letade rätt på bra ställen! Eftersom större delen av min öppningsscen utspelar sig i skogen handlade det mest om att hitta de finaste ställena att filma på. Och det gjorde vi! Det var så sjukt fint i den här parken alltså! Inte nog med att det är en massa skog, det ligger dessutom på en jättestor kulle! Och ja, då menar jag stor. Man har utsikt över hela staden från toppen! Sjukt fint var det.
Hur som helst så var vi där vid solnedgången, då det är då jag tänkt spela in min film. Vi kom fram till att vi kommer få lov att börja spela in lite tidigare än vi gjorde nu dock, för det blev för mörkt för kameran lite väl fort. Men det var kul ändå! Och vi fick en massa snygga bilder, haha. Ljuset blir verkligen fint under den tiden på dygnet. Me like!
Imorgon ska jag vara med på en klasskompis filminspelning där det är en liten festscen. Sedan ska vi titta på bio! Den fjärde filmen på mindre än en vecka, och den här gången blir det Alice Through The Looking Glass! Tagga!
Bye~
 
Här testade vi lite vinklar för den stora finalen av öppningen!
 
I den här vinkeln är det tänkt att jag ska lägga in ett enormt rymdskepp, förhoppningsvis blir det snyggt!

Money Monster

Idag tittade vi på vår tredje film den här veckan: Money Monster! Och shit den var bra den med! Så många bra filmer på en gång! Det här handlade om en tv-show som blev ett gisslandrama live under sändning. Det var en sjukt bra film och varenda twist var oväntad och det var bara så sjukt bra skrivet! Och konceptet i sig är helt genialiskt. Och allt annat var så klart superbra också, skådespeleriet, regin, allt, men manuset slår mig som extra bra! Så där har vi ännu en film som jag starkt rekommenderar! Speciellt om man gillar spänning, för här fanns det massor av spänning! En så galet smart film. Loved it!
Sedan har vi varit på fördelsedagskalas! En klassis fyllde 21 så då blev det grillkväll och hemmafest och det var skitkul! En fantastisk fest på en fantastiskt kväll efter en fantastisk film. 
Och nu har jag kommit hem till en kelig katt som bestämt sig för att bosätta sig i min säng, haha! Mysigt!
Bye~