Ny rummis

Idag har jag varit duktigt produktiv och uträttat en massa ärenden. Bland annat har jag skaffat mig ett brittiskt mobilnummer nu äntligen efter ett helt år. Sedan har jag låst upp internetbanken till mitt brittiska konto, men naturligtvis får de lov att vara dryga och skicka en kod via post innan man kan börja använda det. Hoppas det kommer imorgon.
Sedan har jag tittat på The Cabinet of Dr Caligari också, då jag ska skriva en uppsats om denna. Det var en förvånansvärt bra film, speciellt för att vara en stumfilm från 1920! Det handlar om Dr Caligari som kommer till en liten bys tivoli med en man som alltid sover. Som trick väcker han mannen och låter honom förutspå människors framtid, och så vidare. Och sedan börjar folk mördas. Det är en intressant film! Imorgon ska jag titta på Black Swan så att jag kan jämföra de två. Det ska också bli intressant!
Sedan har vår nya lilla rummis flyttat in! Den norska skogskatten Simone kom hit idag, och även om det var lite läskigt först så har hon utforskat lägenheten och godkänt våra rum, haha. Det kommer bli supermysigt med en liten lurvboll i lägenheten tycker jag! Hade jag bestämt själv hade jag alltid haft en hel bunt med katter, men det är ju lite svårt i dagens läge, tyvärr. Men en dag!
Imorgon ska jag fortsätta vara produktiv hade jag tänkt. Jag har skrivit ett litet schema för resten av veckan då jag har massor att göra och behöver lite struktur. Så imorgon ska jag mest skriva! Kanske går till ett café? Vi får se!
Bye~
 
 
Vår nya rummis!

Tower Bridge och Shopping

Så idag hamnade vi utanför Tower Bridge! Det var fint och så vidare, men innan hade vi shoppat hela förmiddagen så jag var lite kvar i den världen, haha. Men ah, vi var vid Tower Bridge och kikade, gick runt lite och tog kort, som man ska när man är turist.
Innan detta hade vi handlat på Oxford Street, och varit inne på bland annat Primark och Lush. Det var riktigt nice! Jag tog med mig en tunn vårjacka i mocca och några badbomber hem. Så jag är väldigt nöjd!
Sedan har familjen åkt igen nu. Det känns rätt tomt och konstigt. Framförallt känns det tyst. Hm, jag får väl vänja mig vid det här igen. Tills jag åker hem på midsommar!
Men nu är jag helt slut efter en vecka med så mycket aktiviteter. Trots att vi haft skitväder så har vi fått saker gjorda. Även om det inte blev några besök i olika trädgårdar och så vidare, så har det varit kul! Vi har turistat ordentligt och framförallt gått på museum, haha! Nästa gång hoppas vi på bättre väder, så att man kan ta en titt på saker som Kew Gardens, till exempel. 
Men ah, helt slut som sagt, så nu ska jag försöka ta igen mig. Saknar redan familjen!
Bye~
 
 
 
 Tower Bridge!

London House och Science Museum

Idag åt vi fin-lunch på London House. Det är en av Gordon Ramsay's restauranger och oj vad nice det var! Maten var helt fantastiskt god och efterrätten lika så! Så där njöt man rejält. Jag åt en super-mör stek med potatismos, och till efterrätt blev det "Sticky Toffee" och vaniljglass. Supergott! 
Sedan åkte vi till Science Museum och strosade runt där. Egentligen hade vi åkt in för att se en 3D-film om universum men något geni hade bestämt att de skulle börja visa Batman vs Superman i stället... Ugh. Så ja, jag blev aningen irriterad. Men vi såg några utställningar om rymden och om astrologi i stället så det var rätt nice ändå! Det finns mycket häftigt där ute i rymden och jag önskar att det fanns mer stora utställningar och så vidare som var gratis eller billiga, haha. Oh well, jag får nöja mig med detta for now!
Sedan åkte vi tillbaka till Ealing och åt på L'oro Di Napoli, den italienska pizzerian i South Ealing som jag är så förtjust i! Och där var det också supergott! Idag har det verkligen varit en massa mumsig mat alltså! 
Imorgon är det tänkt att vi ska shoppa, och sedan åker tyvärr familjen hem på kvällen. Det känns lite sorgligt, men vi har haft en kul påskhelg i alla fall! Trots skitvädret, haha. Nu får den sista dagen bli extra bra tycker jag!
Bye~
 
 
På Science Museum fanns det utställningar om stjärnor och nebulosor! Här är en bild av Orion-nebulosan.
 
Och en röd dvärg som omges av ett enormt moln! Det ser så häftigt ut! (Inklusive en muspekare, oops!)