Photo Booth

Idag har vi städat upp efter gårdagens kalas, ätit massa rester och kollat igenom bildena! Och det blev en hel bunt med fina bilder, det kan jag intyga, haha! Vår lilla idé om att ha en fotohörna med olika accessoarer på pinnar och ramar blev en hit! Och resulterade i en massa tokiga foton. Så här jag har några få utvalda bilder som borde vara safe att slänga ut på nätet, haha! 
Sedan tiittade vi på Melodifestivalen idag också, eftersom vi missade det igår! Jag tyckte att det var helt rätt låtar som gick vidare! Molly levererade ju, precis som väntat, och Franz med! Jag har många favoriter i år alltså, det är ett starkt startfält! Vanligen har jag kanske en eller två favvisar, men i år har jag sex stycken! Damn! Good job Sweden!
Men ja, imorgon åker jag tillbaka till London. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna inför det, eftersom allt inte har löst sig helt med lägenheten än. Även om det borde varit klart för flera dagar sedan! Det är så sjukt krångligt i det här jävla landet alltså. Blir så less. Men vi får väl hoppas att jag inte får vänta allt för länge på att flytta in. Mitt största problem just nu är att ha någonstans att göra av alla mina saker... Ugh.
Oh well, det får väl lösa sig på något vis. Det ska bli kul att komma tillbaka till skolan igen i alla fall, jag har laddat upp batterierna ordentligt medan jag varit hemma, så nu kör vi!
Bye~
 
 
Jag och min fina kompis Anna-Lotta!
 
 
Min Zelda-nörd till mor, haha!
 
Och min allmänna nörd till far!
 
And me!

Femtioårskalas!

Idag var det då dags för mammas femtioårskalas! Det vart superkul och lokalen blev sjukt mysig när vi pyntat klart! Vi hade i orange-målade glödlampor i lamporna för att få mysigare ljus, vi hängde upp draperier med glansiga cirklar i fönstrena och hade ljusslingor med pappersblommor som vi vikt av silkespapper! Och till sist ställde vi upp ett litet "photo booth" i ett hörn, där man fick ta bilder med roliga accessoarer som vi satt på pinnar, så som tokiga glasögon, galna ögon, pussmun och mycket mer! Det blev superkul och så många härliga bilder! Det kommer bli kul att gå igenom imorgon!
Sedan fick vi god mat och helt fantastisk tårta med maränger, blåbär och lemon curd. Mums! Och så lekte vi lekar, som sig bör, och hade det trevligt hela kvällen!
Nu har vi traskat hem och jag är helt slut alltså. Imorgon ska vi städa upp efter oss, det ser jag inte så mycket fram emot så klart. Men jag har tänkt stjäla med mig ett sånt där draperi ner till London sen, till mitt nya rum!m För det vart så fint, speciellt när solen lyste in genom fönstren!
Men ja, en supermysig dag i helhet!
Bye~
 
 
Tokigheter i vårt "Photo booth"!
 
Vår fina dukning!
 
Och så de pappersblommor som vi vikt och satt fast på en ljusslinga, det blev så sjukt bra! Är jättenöjd!

Förberedelser

Idag har det förberetts en massa inför morgondagen! Det ska ju bli fest och då har vi gjort en massa dekorationer och lite annat kul. Bland annat fina draperier, pappersblommor och målade glödlampor! Så idag har det mesta färdigställts, vi har väl några få sista saker att fixa i morgon men i stort sett är vi redo!
Det kommer bli superbra och vi ska väl spendera morgondagen till att förbereda det hela är det väl tänkt. Och sen blir det full rulla i lilla byn. Taggad! Det är så mysigt med stora släktkalas, haha! Och jag kommer springa runt med min polaroidkamera har jag tänkt, men även vanlig kamera, så klart, så då kommer det väl upp bilder på allt vi har pysslat med på sistone! 
Bye~