Live-regi

Jaha, den dagen rullade förbi den med, och nu är det helg! Skönt, tycker jag, välbehövt. 
Idag har vi alltså haft en masterclass i att regissera en live-show. Det var väldigt intressant och en massa nya grejer att hålla koll på! Själv var jag floormanager just den här gången, ett jobb som jag inte är sådär super-exhalterad över, men som gott och väl kan hålla mig sysselsatt och nöjd genom en dag! Vilket är bra, för det är vad jag ska göra under den första live-showen nästa vecka, som jag förstått det. 
Så nästa vecka ska vi beta av åtta live-shower, varav fyra kommer att "sändas". Det blir nog superkul! Sedan pratas det om att skicka in slutresultatet till olika pristävlingar för student-tv-projekt om det blir bra! Det hade ju varit supercoolt!
Efter den lektionen fixade vi till loggan som vi målat på väggen under gårdagen. Då hade vi det jävligt trevligt, då vi hade hela studion för oss själva (tre pers) och rockade loss till gammal musik från 2000-10 medan vi målade små detaljer! Mysigt, haha!
Men ah, nu jävlar är det helg. Långhelg till och med, då det är bank holiday på måndag! Och nu jävlar ska jag ladda batterierna. Mitt rum är kaos så det får nog bli morgondagens sysselsättning. 
Bye~

Börjar ta slut på batteri

Idag har varit en utmattande dag. Vi har rivit vår scenografi, skyfflat alla möbler hem till sina ägare, målat om alla väggar, gjort om ljussättningen och målat en logga på väggen inför vår live-show. Jag somnade i några timmar när jag kom hem, så klart. Och nu är jag helt slutkörd igen. Det har verkligen tagit på krafterna, all denna intensitet. Jag har inte känt av det så sjukt mycket förrän nu, vilket jag tror beror på att vår sitcom är färdig. Jag har liksom tillåtit mig själv att slappna av nu (och kommer göra det ännu mer i helgen) och då kommer utmattningen. Tidigare har jag liksom kört på utan att stanna upp. Det är som när man är ute och går långt, så länge man fortsätter röra på sig är det lugnt, men sekunden man sätter sig ner är det kört. Det är lite där jag är nu. Men förhoppningsvis kommer jag hinna återhämta mig i helgen! Ladda batterierna igen.
Men innan dess har vi en dag imorgon, vilken kommer att innehålla en masterclass på hur man regisserar en live-show. Vilket är bra! Jag kommer att vara floormanager, vilket jag inte tycker allt för mycket om, men jag kommer i alla fall vara med på allt som läraren säger. Vilket är viktigt eftersom jag kommer att regissera den näst sista live-showen! Jag är lite nervös över det men är glad att jag är näst sist, för då kommer jag att ha gott om tid att se hur alla andra gör, och vänja mig vid hur det fungerar och så vidare. Så det är perfekt timing! Jag känner mig rätt självsäker, hoppas att det går bra!
Men ah, jag är som sagt helt slut idag och om jag ska orka ta in all viktig information imorgon är det väl bäst att sova. 
Bye~

Så var sagan slut

Och vår sitcom har avslutats med en helgalen, sjukt rolig episod idag! Jag var ljussättare och fick leka runt med lite färger då vi hade en liten överraskningsfest i en av scenerna. Och allt gick superbra! Hela serien blev superbra i slutändan och lärarna har till och med pratat om att skicka in den till tävlingar och så vidare! Det hade varit så sjukt coolt alltså, bara att skicka in den färdiga produkten någonstans, haha. Men vi får se hur det blir med det!
Hur som helst, så är vår sitcom alltså färdig nu. Den ska bara redigeras lite och sedan är det packat och klart! Uan! Det känns lite sorgligt faktiskt, vi har haft så sjukt kul när vi gjort den här produktionen, allt från att ha skrivit den till att ha spelat in den! Vår scenografi har varit jättefin och mysig och det kommer kännas vemodigt att ta ner allt och måla väggarna svarta igen imorgon. Det har ju liksom blivit vårt lilla hem! 
Men imorgon ska det rivas ner, och alla möbler och småsaker ska hitta tillbaka hem till sina ägare. Inklusive mitt skrivbord! Det är nog det enda positiva med att vi ska packa ihop imorgon, jag kommer att få tillbaka mitt skrivbord, som jag har saknat mycket under dessa dagar! (Det har känts som en månad men det var bara några dagar, så sjukt!)
Vi firade i alla fall en lyckad serie med att gå ut på karaoke-kväll på något sådär halv-lamt ställe med en handfull människor som sjöng så falskt att det gjorde ont i öronen, haha! Men det var nice, jag hade kul och nu är jag sådär mysigt trött. Så jag ska samla några timmar innan det är dags att gå upp och riva scenografi hela morgondagen.
Bye~