Raven

Ja jag ritade ju lite tatueringsdesigner igår, och nej, jag ska inte tatuera mig, haha. Sånt är lite för permanent för mig alltså! Men det är kul att rita. Speciellt om man designar det till en karaktär och kan lägga in lite mening i det hela. Så här är en av de teckningarna, eller ah, en del av en full sleeve. Kanske lägger upp den när den är klar!
But for now, that's all!
Bye~ 
 
 
 
 

Höstpromenad

Idag låg jag i princip i koma tills klockan var ett, jag skyller på att jag fick lov att se månen mitt i natten, okej? Så det blev ingen vidare lång dag, men det gör inte så mycket egentligen. Det blev i alla fall en liten promenad i det fina höstvädret med mormor och Tigra! Det var riktigt mysigt, så skönt att vara i skogen, och det var helt perfekt väder också, härligt!
Sedan har jag ritat resten av dagen, vi får se om jag lägger upp resultatet när jag ritat klart imorgon! Men nu ska jag försöka sova innan klockan tre så att jag inte ligger i koma till ett igen, haha.
Bye~
 
 
Hoppar man upp på stenar får man godis, visste ni det?
 
En liten paus måste man få ta ibland!
 

Blodmånen!

Ja i natt var det ju blodmåne! Och den fick jag se med egna ögon minsann, hade tur nog att befinna mig när hemma i Älvdalen där man ser i princip hela Vintergatan och inte bara Orion och Karlavagnen som i London, och så var det klart väder och månen råkade befinna sig på ett ställe där jag precis kunde se den mellan trädtopparna! Så jag fick se den blodiga månen, och fy vad häftigt det var! Undrar hur många myter folk har hittat på om blodmånen genom tiderna? (Det ska jag nog kika närmare på, hmmm...)
Nattens måne vill jag i alla fall måla, kanske tar itu med det imorgon. Tyvärr hade jag inte någon kamera som var kapabel till att fotografera det hela, även om jag önskat att jag haft det. Men men, jag får fotografera det med ögonen i stället och försöka minnas det! (Och så försöker vi måla den imorgon också, haha.)
Men ja, det var värt att vara uppe mitt i natten ute i kylan för att se blodmånen! Nästa gång det här händer är jag gammal. Hoppas jag får se det då igen!
Bye~ 
 
 
 Ungefär så här såg blodmånen ut i natt!
(Detta är dock ett foto från en annan blodmåne, länk till källa finns i bilden.)