Chanel-'o-ween!

Efter pitchen, som gick superbra, var det fest som gällde idag! Halloween, wihu! Och vi gick som "The Chanels" från Scream Queens! Jag var Chanel nr 3, vilket råkar vara min favoritkaraktär, hihi! Sjukt nöjd med min kostym, tyvärr blev det inga superbra bilder men jag har en som är någorlunda o-konstig här nedanför, haha. Blev sjukt förtjust i själva klänningen i alla fall, så den kommer jag definitivt ha på mig fler gånger!
Men ah, det blev en asnice fest med asnice folk, träffade lite nytt också. Så som det ska vara! Nu tänker jag sova i den här superbekväma soffan, awesome!
Bye~
 
 
 
 
 

Det börjar falla på plats!

Vissa dagar är bara så sjukt bra, och det här var en sådan dag! Första på väldigt länge nu!
Jag vaknade av alarmklockan och kollade på schemat, och insåg att jag var ledig hela dagen! Så jag somnade om igen och sov tills tolv någon gång. Bara det var ju härligt! 
Sedan åt jag eggs on toast till frukost innan jag gick ut och började jobba mig igenom alla second hand butiker, hela vägen upp till Ealing Broadway, på jakt efter den perfekta kostymen! Jag lyckades hitta en fluffig rosa jacka, ett par vita skor och genomskinliga vita sockor. Helt perfekt! Efter ett tag får jag sällskap av mina kära vänner och så samlar vi på oss resten av våra outfits! Jag hittade den perfekta klänningen på New Look och ett par vita öronmuffar. Med fullständiga kostymer för morgondagens halloweenfest gick vi hem! 
Sedan behövde de redigera sina tasters så under tiden beställde jag biljetter till Sverige! Fy fan vad gött! Nu blir det verkligen av och jag kan knappt vänta! Själv åker jag i förväg, så jag kommer hem redan den sjätte! Då kan jag förbereda allt på plats liksom.
Sedan gick vi och åt tapas! Så sjukt gott! Alla rätter vi beställde in var fantastiska och det var till och med billigt! Till den restaurangen kommer vi definitivt gå fler gånger! Man blev ju sjukt mätt och glad efter det kan jag säga!
Sedan gick vi till lägenheten och jag kollade igenom högen av mail jag fått under dagen, och där hade jag fått svar från en film-organisation som kommer låna ut filmutrustning till oss! Helt perfekt! Det var ett av de största problemen jag behövde lösa, och nu ska vi få låna en superbra kamera och allt!
Till sist skar vi pumpor! Min blev rätt läskig faktiskt, jag får se om jag får någon bild på den under festen imorgon! Men det var sjukt kul i alla fall! Det borde man ju göra varje år liksom. 
Och så tog jag en dusch nu när jag kom hem och så är det dags för sängen. Imorgon ska vi ju pitcha våra dokumentärer och visa upp våra tasters! Spännande! (Och lite nervöst.)
Bye~ 

Sponsorer

Det är inte lätt det här med sponsorer alltså! Idag har jag mailat folk hit och dit, men mest har jag tittat på hemsidor där man kan starta en fundraiser. Det är ju inte långt kvar tills det är dags att spela in, så därför minskar mina chanser att få hjälp med varje dag. Därför tänkte jag att jag kunde försöka starta en fundraiser för att samla ihop lite hjälpmedel. Men naturligtvis riktar sig dessa hemsidor bara till folk inom usa, plus länder med euro som valuta. En av sidorna hade med pund men då måste man vara Brittisk medborgare för att kunna starta en fundraiser även om man har brittiskt konto och address och allt? Vad fan? Jag behövde inte ens vara brittisk medborgare för att fucking flytta till Storbrittannien. Men om man ska starta en fundraiser måste man tydligen det. Jahapp. 
Nu har jag kikat lite på en annan sida som det kanske kommer gå på i alla fall, men eftersom det är så sent har jag inte hunnit så långt än. Håll tummarna!
Bye~