Stanna-inne-dag

Vind och rusk ute gjorde att det blev en sån där stanna-inne-dag. Vinden ven utanför fönstren hela tiden och påminde en om hur ruggigt det var där ute, så jag beställde till och med hem mat till middag, hehe. 
Men ja, det har inte blivit så mycket gjort idag alltså men ärligt talat tyckte jag det var bra så. Jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig helt från stressen medan jag filmade dokumentären och ryggen och axlarna är fulla av knutar, blä. Jag borde boka in en massage tid för det men jag har inte allt för mycket pengar att röra mig med, och det ska ju köpas julklappar! Kanske efter att julklapparna är införskaffade att jag bokar en tid. Och lever på pasta tills jag åker hem den 11, haha!
Hur som helst. Imorgon ska vi äntligen få veta hur det här med miniserien kommer att gå till och så vidare. Och så lär jag väl bestämma mig för om jag ska skriva eller inte. Det enda som gör att jag fortfarande vill skriva är just tv-processen som är väldigt intressant för mig inför framtida karriärval och så vidare. Annars hade jag hoppat på cinematografin direkt men, hmmm. Vi får se imorgon om det går att kombinera dem båda två!
Bye~

Vilodag på Starbucks

Idag chillade jag på Starbucks, för jag hade ju bestämt mig för att ta en vilodag och bara ta det lugnt. Så det gjorde jag! Och det är så sjukt mysigt på Starbucks. Men jag säger då det, att det är en ren konstart att få tag i de bästa sittplatserna innan föräldrarna med sina barnvagnar klämmer sig in. Jag failade idag så jag stannade inte så länge, haha. Trästolen var inte alls like bekväm som fåtöljerna vid fönstret är. Nåja, bättre lycka nästa gång med det!
Annars har jag inte gjort mycket alls. Precis som planerat, haha! 
Man kanske borde börja fundera på det här med julklappar förresten? Hmmm. Det är så svårt att hamna i julstämning när man knappt behöver ha en mössa på sig utomhus. Men jag gör mitt bästa! Men julklappar har jag dock inte fixat ännu, men jag har ju tid på mig innan jag åker hem, hehe!
Imorgon ska jag börja på den där dryga uppsatsen hade jag tänkt. Ugh!
Bye~ 

Documentary Screening

Så var det tillslut dags för visningen av våra dokumentärer. Det gick bra och vi hade många bra filmer i vår klass! Jag fick bra feedback på min och är nöjd med hur det hela gick. Det jag är mindre nöjd över är resultatet av att sitta i ett litet rum och slå på och av lysrören hela tiden mellan en massa kortfilmer: Migrän. Efterbara någon timme började det krypa sig på och när jag kom hem fick jag lov att ta en tupplur för att få bort det. Inte trevligt!
Men ja, klassen tyckte om min dokumentär! De tyckte att den hade en bra takt, att det var vackert filmat och vacker miljö. Så det låter superbra tycker jag! Väldigt nöjd är jag. Nu ska jag bara göra de sista justeringarna innan jag kan publicera den på youtube och här på bloggen, hihi. Snart snart snart!
Under tiden tänker jag ha en superduperlugn helg, och på måndag drar det nya projektet igång, så det ska bli lite spännande att äntligen få veta lite vad det är tänkt att vi ska göra! Och juste fan, sen måste jag ju skriva den där uppsatsen... Det gör jag nog på söndag, hehe.
Bye~