Heatwave incoming!

Idag var första dagen i det som kommer bli sommarens första värmebölja! Graderna närmade sig 24 och imorgon kommer de knappa in på 30! Fy fan vad gött. Om man bortser från faktumet att det inte riktigt finns några ställen att bada här... Eh... Fuck. Saknar alla sjöar hemma nu alltså!
Men annars har vi påbörjat regilektionerna genom att gå igenom våra manus och se på dem från ett produktionsperspektiv, till skillnad från det screenwritingperspektiv vi haft de senaste tre veckorna. Det är kul och det känns som vi är i startgroparna för något riktigt kul! Återigen har vi en superbra lärare och är sjukt produktiva. Imorgon ska vi fortsätta gå igenom några fler manus, sen får vi se vad som händer framöver! Spännande!
Bye~ 

Klär i regn

Ealing var riktigt fint idag när jag traskade in till köpcentret för att inhandla ett par shorts nu till sommaren. Det hade regnat hela morgonen så allt var ganska fuktigt och grått, men det var ändå varmt och behagligt. Det kändes som ett väldigt engelskt väder alltså, det här är vad jag föreställde mig innan jag flyttade hit! 
Men ja jag hittade ett par shorts och en tshirt som kommer komma väl till användning då norskarna förutspår att det ska närma sig 30 grader nu till veckan! Tjoho!
Och förutom detta kommer vi dessutom dra igång pre-produktion denna vecka, så det kommer bli full fart! Taggad!
Bye~
 
 
Ealing är sjukt fint efter lite sommarregn!

Seglar på molnen

Idag har jag tagit det superlugnt. Jag kände att jag behövde det, men när staden surrar runt en med flygplan och lastbilar hela tiden blir det ändå svårt. Hade jag haft en bil eller annat enkelt färdmedel hade jag dragit ut till landsbygden, men nu går ju inte det! 
Så i stället städades hela huset. Skönt med rent bohag! 
Sedan hittade jag en app för att göra gifs, så jag råkade få till en rätt häftig från när jag flög tillbaka från Sverige! Planet har just påbörjat landning i solnedgången så det är därför det går så fort, haha. Kanske blir fler imorgon!
Bye~
 
 
  photo EmailGIF_zps3f4qetpf.gif
 Seglar på sockervaddsmoln!