Auditions day 2

Andra dagen med auditions var då avklarad, och det gick betydligt bättre än igår! Bara en ställde in och en dök inte upp. Så det är godkänt det! Jag hittade flera bra kandidater också, men vissa stack ju ut lite mer än andra. Jag är ganska säker på vilka jag tänker erbjuda rollerna till, men jag väntar fortfarande på två video auditions innan jag bestämmer mig. Men hur det än blir kommer jag att ha bra skådespelerskor och det gör mig otroligt glad och taggad inför det hela! Dessutom var majoriteten av de som kom in väldigt intresserade av karaktärerna och berättelsen, vilket gjorde mig otroligt glad också! Det kändes verkligen bra att jag lyckats fånga människors intresse redan innan jag slutfört mitt manus! Det pekar förhoppningsvis mot ett bra gensvar till den färdiga filmen, hoppashoppas!
Imorgon har jag ett möte med regiläraren för att checka hur jag ligger till med tid och så vidare, och sedan ska jag nog hjälpa en av mina klasskompisar med hennes auditions eftersom hon hjälpte mig igår! Så det blir nice!
Bye~

Auditions day 1

Ja idag var det ju dags för min första runda av auditions! Jag hade bjudit in 16 skådespelerskor för min huvudroll, tio av dem hade bekräftat att de skulle komma, men bara fyra dök faktiskt upp. Vissa ställdes in, andra flyttades till imorgon eller via video, och endel dök helt enkelt inte upp. Lite tråkigt men ska jag vara ärlig så var det inte hela världen. Detta betyder att jag har färre skådespelerskor att vela mellan och kan i stället fokusera mer på de som kommit. De fyra som faktiskt kom var i alla fall riktigt bra allihopa, vissa imponerade lite extra. Jag är inte orolig över att behöva en extra runda auditions för den här karaktären i alla fall! Och så fick jag mycket gjort under tiden jag väntade, eheh.
Imorgon är det dags för auditions för den andra karaktären, då har jag bjudit in tio skådespelerskor, varav nio har bekräftat att de ska dyka upp! Så nu får vi bara hålla tummarna för att de också gör det, haha. Eller i alla fall tillräckligt många för att jag ska hitta någon bra! 
Dock är mina auditions bara på eftermiddagen imorgon, så jag har förmiddagen på mig till att jobba med mitt manus och min storyboard. Började skriva på vad som troligen blir det sista utkastet idag så det tänker jag polera imorgon. Kötta på nu alltså!
Bye~
 
 Fönstret i vårt rum råkade vara så här fint på eftermiddagen!

Då kör vi!

Och så satt man i Ealing igen. Det är faktiskt rätt skönt att komma tillbaka, nu när jag är här. Och snacka om att det drog igång direkt! Så fort jag klev innanför dörren ramlade ett tiotal mail in angående morgondagen. 
Men ja, auditions imorgon, det ska bli spännande! Vi har ju aldrig haft ordentliga auditions förr, jag har suttit i andra änden av en audition men nu är det lite annat, lite mer att stå i, men minst lika nervöst! Så jag ska upp tidigt tidigt imorgon för att förbereda, så det är dags att ladda batterierna, och sen kör vi! 
Bye~