Självporträtt

Först och främst, grattis på födelsedagen till min gamle far som blev 52 hela år idag! Vi åt tårta men den var så fyllande att jag bara orkade en bit, men det blev över till imorgon i alla fall så då kan jag smocka i mig mer, hehe! (Om jag hinner innan resten av familjen fått tag i allt, hmmmm.)
Idag tog jag det i alla fall lugnt, precis som planerat, och målade lite. Eftersom jag jobbar med en liten hemsida för mina målningar så gjorde jag ett självporträtt för att ha under "About Me", och det blev rätt likt tycker jag! Det kändes väldigt konstigt att måla sig själv dock, haha!
Imorgon är det ju nyårsafton! Uan! Vad fan hände med året? Det var väl igår jag flyttade till London eller? Va? 
Det ska i alla fall firas med Jutarna är det tänkt, och hunden kommer att vara lullig på lugnande på grund av raketerna. Vi fick lov att ge henne lite idag också för det var nå idioter som smällde raketer redan idag. Ugh! Ingen respekt! Men hon blev väldigt lugn i alla fall, så det märks att det fungerar, tack och lov!
Menmen, det blir nog bra imorgon i alla fall, med god mat och sånt! Nice!
Bye~
 
 
Self portrait av Hanna Nygren

Massage och träningsvärk

Igår gjorde jag yoga och aerobics, och idag fick jag en helkroppsmassage. Detta resulterade i att efter att jag tagit en liten tupplur när jag kom hem så gjorde ont i princip överallt, haha! Så kan det gå. Så jag har segat mig runt i huset efter det, men det släpper nog tills imorgon. 
Massagen var i alla fall helt suverän! Gjorde ont som fan, överallt, men knutar blev jag av med. Det satt så sjukt mycket mer i ryggen än vad jag var medveten om, märkte jag då det knakade och gjorde ont i varenda liten centimeter. Ush! Men nu är det mesta borta i alla fall, riktigt hur mycket kan jag inte känna än för ah, det är rätt stelt och ömt just nu, haha. Men det märks väl snart!
Imorgon ska jag i alla fall ta det lugnt och låta kroppen vila lite hade jag tänkt, för det verkar behövas nu. Jag ska skriva en lista på allt jag vill måla, för det är en hel del, och börja beta av den hade jag tänkt! 
På tal om att måla så har jag tittat på det här med att sälja mina porträtt och sånt, och det verkar enklast att starta en hobbyverksamhet för det, så jag har börjat bygga en liten hemsida! Så den kommer jag att länka till så snart den är färdig, och då kan man få se lite vad det är jag kan göra och så vidare. Så det blir nog nice!
Bye~

Knasiga hund

Idag tog jag en långpromenad i snön med min hund, och efter det spelade jag lite Wii Fit, bland annat boxning och rockringar, haha! Det var kul, speciellt eftersom Tigra tyckte att jag betedde mig jävligt konstigt och därför började försöka dra igång bus och var och sprang runt mig och buffade till mina ben, haha! Dessutom tyckte hon att spelet pratade och surrade konstigt så det fick hon lov att titta till. Så provade jag step up också men då bestämde hon sig för att lägga sig bredvid brädan så jag kunde inte gå åt sidan, eeeeh, knäppa hund haha! Det är inte lätt att förstå sig på dessa konstiga människor alltså. Mycket pussar fick jag i alla fall!
Imorgon ska jag få massage, och gud vad gött det kommer bli! De här djupsittande knutarna som jag gått runt med i över ett halvår nu kommer förhoppningsvis kunna knådas ur! När jag var på massage tidigare i år jobbade ju massören i en hel timme och kund ändå inte få ut allt. Då var det dock väldigt mycket ytliga knutar, och nu har jag ju chillat järnet här hemma så det är bara de djupare knutarna kvar nu. Så jag hoppas få bli av med dem imorgon! Håll tummarna!
Bye~