And that's a wrap!

Då var den här månadens och modulens filmande över, fy fan var gött det känns!
Imorgon är vi lediga och sedan börjar vi redigera. Ska bli härligt att få tillbaka sitt privatliv. Jag ska i alla fall ta det lugnt hela dagen, det förtjänar jag!
Bye~Kyckligt värre!

Det gick oväntat smidigt idag! Vi rullade på och jag fick till flera helt fantastiskt bra vinklar! Vi hade levande kycklingar också, lite galet alltså, haha! Men de var riktigt bra skådiskycklingar, så vi fick precis de tagningar vi ville, tjoho! Och så var de mjuuuuuka. Mysigt!
Imorgon är det dag två/sista dagen! Det ska bli så jäääävla skönt att ha filmat klart! Är helt slut och börjar bli förkyld, blä. Men ja, då ska vi filma kycklingar och så vidare igen imorgon, haha. Det blir kul!
Bye~
 
Den här godingen var både pratsam och fotograferingsbar!

En dag i parken

En dag i parken vart det idag. Mer chillande än jobbande, precis som i går. Skillnaden var att idag hade vi solen framme och gräs att ligga på. Och träd att klättra i! Sjukt gött! Sedan blev vi klara långt i förväg också så vi strosade hem i solsken och värme. Sedan blev det middag på en italiensk pizzeria då det är vår kära rumskompis Nana's sista natt i huset innan hon flyttar till en ny lägenhet. Det var sjukt mysigt! 
Imorgon börjar den sista inspelningen. Fy fan vad gött! Jag är Director of Photography igen, favoritjobbet, så jag hoppas det här blir två superbra dagar! Tjuhu!
Bye~