Hemflytt: Dag 3

Idag har jag varit så sjukt trött hela dagen. Från det att vi gick upp, medan vi städade, medan vi gick runt i stan, till att vi nu går och lägger oss. Lägenheten börjar se nästan färdig ut i alla fall, mitt rum känns otroligt tomt och vardagsrummet är i princip klart. Det mesta av grovstädningen är klar, och det sista kommer mamma fixa medan jag är på jobbet imorgon.
Och imorgon alltså! Vilken dag det kommer bli. Först ska jag till nav för att fylla i en massa viktiga papper, sen har jag min sista arbetsdag på Espresso House, och efter det drar vi raka vägen hem till Sverige! Galet! Jag hänger inte riktigt med. Min hjärna glömmer bort att det är dags nu. Jag är fortfarande i waiting-mode. 
Men imorgon smäller det! Shiiiit!
Hade~

Hemflytt: Dag 2

Tja, idag har det bara varit packa, packa, packa. Och städa. Halva lägenheten (kanske mer egentligen) är nu ute i bilen, och imorgon väntar mer städning. Galet! Min händer luktar fortfarande klor efter att ha gjort rent badrummet, hm.
Efter att ha packat hela dagen drog jag in till stan och mötte mina kära arbetskollegor för att ha en slags hejdå-middag. Vi hamnade på en gullig liten italiensk restaurang och åt fin pizza. Mumsigt var det, och trevligt sällskap! Definitivt en mysig kväll!
Men slitet fortsätter imorgon, om vi är snabba nog kanske vi hinner åka runt lite i stans parker också, vem vet?
Men då måste vi upp tidigt om detta ska fungera. Hade~

Hemflytt: Dag 1

Så igår hade jag mitt sista stängningspass. Det kändes lite konstigt, overkligt. Nu har mamma kommit och imorgon ska vi börja städa ur lägenheten. På tisdag har jag mitt sista pass någonsin och det om någonting känns overkligt! Jag kan inte riktigt fatta att det nästan är slut nu. Nu snart är jag klar med den norska delen av mitt liv. (For now anyway.) Nu snart åker jag ifrån Oslo! På riktigt! Whaat. Jag hänger inte med. Men samtidigt känns det som en lättnad. Dags att åka hem och få vila lite. Renovera ett rum och ta hand om en hund. Och söka in till en skola, så klart. Vi får hålla tummarna på att jag kommer in!
Hur som helst var det marknad på stan idag, så jag och mammsen drog ner när hon hade kommit fram. Det var rätt mysigt, och efter en sväng på Søstrene Grene fick vi (mamma) konka runt på en massa målarsaker, så som ett gäng canvaser, en massa akrylfärger och lite annat smått och gott. Man måste ju bunkra upp när man har tillgång till superbilligt konstmaterial av bra kvalitét! Sen råkade vi få med oss lite teer också, oops!
Sedan traskade vi vidare och åt på Subway, och nu när vi kom hem har vi börjat lite smått på packningen och städningen.
Imorgon ska vi köra stenhårt dock! Så därför är det väl dags att stänga ner den här maskinen nu. Hade~