Bäst före 09.06.14

Mjölken som står i mitt kylskåp går ut på min tjugoårsdag. Så nära är det, att datumet finns på en mjölkförpackning. Det är ju bara sjukt. Jag fattar inte, vad då tjugo? Vad då vuxen? Jag kommer väl vara tonåring i minst fem år till, eller?
Okej, jag flyttade hemifrån för fyra år sedan och har bott i tre olika lägenheter med fyra olika rumskompisar. Jag har haft två olika heltidsanställningar, äger två olika kort på två olika banker och har både deklarerat och öppnat sparkonton. Men jag känner mig ändå inte riktigt vuxen, har samlat på mig en massa vuxenpoäng men i huvudet är jag fortfarande sjutton år (sjutton år i staden, där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?), och ser inte mycket äldre ut heller om jag ska vara ärlig. 
Vart ville jag komma med det här nu igen? Eh. Jo, jag fyller tjugo år inom mjölkens hållbarhetstid och det känns lite overkligt. Två decennier? Nääää...
Hade~
 
 

En dag i parken

Soooooooooool. Idag har jag njutit av solen i Frognerparken, där jag har chillat, planerat företag, klottrat och lyssnat på musik. Mysigt! Nu har jag blivit lite smått solbränd, men ingenting alls på benen, förutom en fläck på sidan av ena knäet, hur fan lyckas man med det?? Så typiskt mig. I princip hela dagen blev tillbringad i parken i alla fall, och när jag kom hem upptäckte jag att jag tappat mina nycklar i parken. Underbart! Så jag mötte upp Alice på Majorstuen och så gick vi och letade. Jag hittade dem direkt, tack och lov, för jag hade räknat ut vart jag borde tappat dem. De ska sitta på ett snöre från och med nu.
På söndag ska vi dit igen, och då drar vi med oss en engångsgrill! Sommar sommar sommar!
Hade~
 
Stairway to heaven?? 
 
Invigde favoritshortsen kombinerat med min allra skrikigaste, neonrosa t-shirt. Man kan ju säga att jag syntes väl!

Mysig vardag

Detta blev en lång dag. Men så har jag också hunnit med mycket! Först gick jag upp vid fem för att jobba morgonpasset med beredning, sedan drog jag in till stan och fönstershoppade lite, flöjt av att jag tog mig en middag på Subway (eller ah, köpte mackan där och åt den på en bänk ute i solen), besökte Espresso Houses största shop i Norge och köpte mig en frapino, och chillade/slumrade i solen i en park i stan. Sedan drog jag tillbaka till CC Vest för att gå på personalmöte, och först efter detta drog jag hem. Alltså har det varit en lång, men väldigt mysig dag! Och imorgon är jag ledig, så då ska jag ta den där turen till Frognerparken som jag skulle tagit i helgen!
Oslo är verkligen en sommarstad alltså, den går från grå och trist, till mysig, sprudlande och grönskande på bara någon månad! Me like! Så jag ska njuta ordentligt nu alltså. 
Hade~
 
 
 Älskar dessa söta små blommor som verkar invadera alla norrmäns trädgårdar!
 
Kände för att ha något lite snyggare på mig idag, så det blev så här!