Skicklig som få

Bra jobbat Hanna, bra jobbat.
Idag bestämde jag mig för att göra lite popcorn. Så jag hällde i olja i en kastrull och tog fram popcorn. Sedan gick jag och satte upp håret och tvättade ansiktet och så vidare. När jag sedan kommer ut i köket igen är det rökfyllt och det svider i lungorna. Panik!! Jag hade alltså glömt bort att plattan faktiskt var när jag ställde dit kastrullen med olja, så nu var min lägenhet fylld av giftig rök som luktade magsyra. Jag lyckades få ut all rök efter ett tag med alla fönster på vid gavel, men det luktar fortfarande lite i köket. Blä. Duktig tjej. Wow.
Så nu spelar det ingen roll hur mcket jag städade hela dagen, det känns ändå lite småäckligt här just nu. Jag hoppas att lukten har lagt sig tills imorgon i alla fall. Urgh.
Aja, förutom den lilla incidenten som kunde slutat med ett nedbränt hus, så har det varit en fin dag med solsken utanför fönstret. Jag har som sagt städat, eftersom den här lägenheten såg förfärlig ut när jag gick upp i morse. 
Och imorgon drar min korta lilla vecka igång, och på torsdag drar jag till Karlstad, tjoho! Can't wait! Det kommer bli awesome.
Hade~

Mittbena??

Det här har varit en väldigt bra dag! Det har varit sommarvarmt och jag har gått runt på stan med Christine hela dagen. Vi har gått i butiker, och ätit på ett nytt ställe som jag aldrig besökt förr: Bagel & Juice! Och det var underbart jävla skitgott kan jag då lugnt säga. Min bagel var italien-style med mozzarella, tomat och basilika, och så tog jag en juice/smoothie de kallade för "Dolly Parton" som var gjord av jordgubbar, mango, banan, citron och yoghurt. Muuuums! Det satt vi i alla fall och åt ute i solskenet och blev sittandes i över en timme, hehe, så kan det gå! 
Sedan drog jag hem och slängde ihop lite maränger, mera mums wihu!
Och så tänkte jag att jag skulle skratta lite åt hur jag ser ut i mittbena så här på kvällen när man blir rastlös, men det kanske inte såg så dumt ut som jag väntade mig? Jag kanske inte ser ut som en tolvåring när jag har det längre? Hmmmm.
Aja, hade~
 
 
Mittbena?!??
 
Den här bilden tyckte jag representerade dagen bra av någon anledning, hihi.

Sommarkänslor

Det enda jag saknar just nu är en grill och lite sällskap!