Vi närmar oss slutet av det här kapitlet

Idag har jag sagt upp min lägenhet. Japp, bara sådär. Om tre månader åker jag troligen hem, och om jag inte gör det så får jag leta efter en ny lägenhet.
Jag har bara blivit så trött på att leta efter folk som kan bo här, eftersom jag har letat aslänge och pratat med sjukt många olika människor som sedan bara slutat svara eller ändrat sig. Jag orkar inte göra det mer och om jag stannar kommer jag behöva hålla på så hela tiden. Nu verkar det som jag har hittat en lösning med en tjej som kanske vill ta över mitt kontrakt när jag flyttar också. Vi får hoppas det går vägen!
Sedan har jag börjat känna mig sliten och stressad på jobbet, inte så att jag måste tvinga mig själv att gå till jobbet och egentligen borde sagt upp mig för en månad sedan, som det var på Hamleys, men så att jag kan tänka mig att sluta.
Dessutom har jag nu bott i Oslo i snart ett år, och jag har fått en massa erfarenhet och upplevt en hel del på ett år. Men jag börjar känna att det är dags för nästa steg, och nästa steg för mig just nu är att flytta till London och gå någon slags filmutbildning. Jag ska börja söka till lite olika program och skolor och så får vi hoppas att jag kommer in!
Det var ju faktiskt därför jag drog till Norge från första början, för att samla pengar till att plugga utomlands. Och det har jag gjort. Så jag börjar känna mig klar här. Jag kommer att vara kvar sommaren ut, men efter det tror jag inte det finns mycket som kommer hålla mig kvar här.
Dock har jag två månader på mig innan jag måste säga upp mig från jobbet, så vi får väl se om jag ändrar mig på den punkten. 
Men tills dess är jag inställd på att åka hem till Sverige i tre månader och sedan förhoppningsvis börja på någon skola i London till vårterminen.
Vi får se vad framtiden har i lager!
 
Mellan alla funderingar och sådant idag har jag hunnit med ett sjujävla äventyr också. Jag drog ut för att ta en liten springtur i skogen nere i ravinen, där det finns en massa stigar att springa på. Och efter en halvtimme ungefär hittade jag en stig som ledde ner till forsen i botten av ravinen, och där fanns det massor av klippor! Skitkul! Tänkte jag, jag älskar att klättra! Så jag klättrade runt lite där ett tag, och sedan såg jag en väg som jag borde kunna ta för att ta mig upp till stigarna längre bort. 
Well, det var lättare sagt än gjort. Jag fann mig snart klättrandes i ravinens brantaste delar och undrade gång på gång hur jag hade tänkt och tyckte att jag var rätt korkad. Men att klättra ner för en sluttning så brant att alla stenar och kvistar bara rullar ner till forsen är en mycket sämre idé, så jag fick glatt försöka ta mig uppåt i stället. Det var skrämmande flera gånger och jag hade hög puls hela tiden, men efter en halvtimmes rotklättrande, trädklängande och stenklamrande lyckades jag ta mig upp ur ravinen. 
Då hamnar jag plötsligt i en betydligt lugnare del av skogen, och får syn på en gammal korgfåtölj som står mitt i skogen. Och den såg verkligen inte ut att ha blivit kastad ner dit, som julgranen jag klättrat förbi eller fotbollen jag skymtade nere vid forsen, den såg ut att ha blivit placerad där med flit. Mitt ute i skogen ovanför ravinen.
Så jag gick dit och tog några bilder på den, och då upptäcker jag att någon lagt ut gamla gatustenar i ett kors på marken. Jag skyndade därifrån så fort jag kunde, naturligtvis. 
Sedan gick jag hem och var fortfarande lite skakig i benen efter den smånervösa klättringen när jag stod i duschen. Det där tänker jag inte göra om, men fy fan vilket äventyr det var ändå!
Vi får väl se om jag fått någon träningsvärk eller inte imorgon.
Hade~
 
Hm, det där ser rätt intressant ut!
 
Forsen och delar av klipporna! Sådana klippor var det många av på just detta område, superkul!
 
Halvvägs uppe bara! Uan så brant! Det syns inte så bra på bilden men tänk bara att min fot är ca en halv meter över marken under den, och att det stupar i den riktningen hela vägen! (Shit vilket fäste dessa skor har dock!)
 
?????????

Du vil bli feit!

Stod i kön på H&M och hade två småtjejer, ca 13 år, bakom mig idag. Då fick jag lyssna på denna konversation:
     "Jag är hungrig, vi får köpa något att äta sen."
     "Ja men du ska inte äta hamburgare!"
     "Jo, jag ska äta hamburgare, haha!"
     "Nej! Då blir du fet! Det är nästan lika illa som att äta dessert!"
När jag sedan sneglar över axeln ser jag att båda är pinnsmala och knappt verkar ha kommit in i puberteten, och de har redan bytt ämne, som om det är helt normalt att säga sånt till sina vänner. 
I den stunden blev jag nästan illamående av hur äcklig världen vi lever i kan vara.

Smoothies och lasagne!

Jaa, vad har hänt idag? Jag har jobbat, stängningspasset. Började 14:00 så jag sov ganska länge, igen, och sen satt jag väl mest vid datorn (sims) tills jag behövde gå. Jag gjorde lasagne här om dagen som jag tog med till lucnh, och shit vad gott det var! Min lasagne är fan killer, supergod. Som tur är har jag tillräckligt för att ta med mig både imorgon och på måndag, yay! Sen lagade jag smoothie till frukost igår, och även idag också, och den är också supergod, och mätt blir man, shit!
Men så mycket annat har jag väl inte gjort som är nämnvärt, ritat lite, funderat på livet, kollat skolor i England. Regent's University verkar vara det bästa alternativet just nu i alla fall, vi får se hur det blir!
Imorgon hoppas jag hinna med lite mer, även om jag inte riktigt vet vad ännu, då jag har beredningspasset och därför slutar tidigt. Allt beror på vädret! Kanske drar till någon park och chillar? Eller så sitter jag hemma och försöker göra någonting vettigt. Det får bli som det blir! Hade~
 
 Smoothie med jordgubb och banan!