Ledig dag i backarna

Idag blev det några svängar i backarna! Det var en riktigt fin skidåkningsdag bortsett från att alla människor på fjället tyckte detsamma och var ute i de med. Det blev till att åka slalom mellan vinglande barn och fartdårar. Men det var rätt kul ändå, i alla fall när man höll sig undan från de stora backarna. Vilket betydde att jag hamnade på de mindre skogsstigarna och off pist ganska mycket, vilket var askul! 
Efter några timmar åkte jag ner till Ica och handlade, för att sedan åka hem och titta på In The Flesh resten av dagen. Japp! Så får man göra på sina lediga dagar!
Imorgon är det jobb som gäller, sen får vi väl se om man hinner med något nyårsfirande efteråt, jag hoppas i alla fall det!
Tjarå~

Slitsam dag

Vissa dagar är mer slitsamma än andra, och idag var en sådan dag. Av någon anledning var det en stressad och småirriterad stämning på jobbet när jag började klockan elva, och den stämningen höll i sig genom hela dagen, till klockan nio när jag gick hem. Trots att det inte alls var samma människor i början som i slutet. Det bevisade verkligen hur människors humör smittar av sig och sprider sig som löpeld på arbetsplatser. Jag såg aldrig någon anledning till den här stressen eller irritationen, men jag hamnade ändå mitt i det när olika personer drog i en hit och dit och ville bestämma vad man skulle göra, när man var tredje minut fick höra att någonting annat måste fixas eller att vi ska ha tempo, och när man fick en bunt uppgifter man inte har någon aning om hur man gör och möttes av irritation när man frågade om hjälp.
Allt som allt var det en slitsam dag för alla, och jag hoppas vi slipper se många sådana framöver. 
Imorgon är jag i alla fall ledig och då ska jag ut i backen! 
Tjarå~

Mellandagsrea och släktkalas!

Igår åkte jag ner till Älvdalen för sjuttioelfte gången den här veckan, och nästan direkt efter åkte jag och mamma vidare ner till Mora för att kolla in mellandagsrean! Jag hittade ett par nya byxor att jobba i och en snygg kjol! Mamma fick med sig en väldigt fin ny klänning och lite annat smått och gott. 
När vi var klara åkte vi hem, bytte om, och drog ner på lokalen för att gå på Sofias överraskningsfest! Det blev en väldigt mysig liten fest med släkten och vi kom inte hem förrän tre på natten!
Idag har det varit slappdag, och förutom att jag kikade på boende blev det inte mycket gjort innan jag satte mig på bussen tillbaka till Idre.
Nu kommer jag nog inte åka hem på ett tag, då jag jobbat i princip hela den kommande veckan. Det är dags att jobba och sluta åka fram och tillbaka ett tag nu!
Tjarå~