Sjuk

Jag har lyckats gå och bli sjuk idag. Vaknade med lite kliande hals, och nu är jag täppt i näsan. Blä!
Så beredningsdagen på jobbet gick börbi i dimma och det känns egentligen som att jag varit hemma hela dagen. 
Förutom detta har jag varit fast framför In The Flesh idag igen, och kommer troligen vara det imorgon också, för fy fan vilken bra serie det är! Jag önskar det fanns lite fler säsonger att se bara!
Men nu ska jag väl försöka sova så att jag slipper vara sjuk på jobbet på måndag. Imorgon blir det nog inte mycket gjort alltså. (Förutom städning för blä så det ser ut här!)
Hade~ 

In the Flesh

Jaha, det var den lediga dagen det. Det blir lätt så, att när man jobbar hela tiden och byter pass och hoppar in för folk och stänger och stänger och stänger så blir man rätt sliten. Och då blir det lätt att man på sin lediga dag bara stannar hemma och tittar på tvserier.
Och det är precis vad jag har gjort idag. Jag har till och med hittat en ny serie att gräva ner mig i! In The Flesh heter den och handlar om zombies som "botats" och kommer tillbaka till sitt liv. Och hittils är det en väldigt spännande serie, och storyn är sjukt bra! Den är creativ och olikt allt annat jag sett (vad jag kan komma på nu i alla fall). Me like! 
Så har ni tråkigt i helgen kan ni ju kolla in den serien, I recommend!
Men imorgon är jag lite mindre ledig så jag lär försöka få några timmars sömn i alla fall.
Hade~ 

Dramats slut

Så, hur slutade det nu då?
Jo, i morse fick jag veta att managern visst hade kunnat ta stängningspasset after all. Så jag blev arg och bad att få tillbaka mitt vanliga pass. Kom till jobbet, hade diskussioner med managern tillsammans med en kollega, och sen var det klart. Jag vill nämna att det första hon sade var att "Du har ingen respekt för den här coffee shopen, så ska det vara så kan du få jobba på en annan den sista månaden."
Alltså, första gången jag säger emot vill hon skicka mig till en annan coffee shop. Moget. Jag sa nej så klart, tänk hur jävla illa det hade blivit för mina kollegor om vi blev en mindre än vad vi redan är. 
Men sen verkade hon i alla fall släppa det, och jag kunde också släppa det, och nu var vi klara med det dramat. Nästa månad ska jag få jobba efter mitt schema och inte behöva hoppa in hela jävla tiden, och så är det med den saken. (Vi får väl se hur länge detta håller.)
Resten av dagen kändes det som att hon fjäskade för alla, så jag antar att något gott måste ha kommit ur det hela.
 
Imorgon är jag hur som helst ledig, vad fan ska man hitta på då? Jag vet att jag ska uträtta lite ärenden i stan, men sen då? (Troligen sova resten av dagen, om jag känner mig själv rätt...) 
Vi får se vilka äventyr det blir!
Hade~