Jordgubbar och hembakat bröd

Tre lådor med jordgubbar för 58 kr! Det är inte ett erbjudande som man tackar nej till i första taget! Speciellt inte om man råkar heta Hanna Nygren och älskar jordgubbar över det mesta ätbara här på jorden. Så jag drog med mig tre lådor jordgubbar hem, och nu finns det bara två kvar i kylen, eftersom jag inte kan låta bli något så mumsigt i kylen.
Men förutom att ha ätit en massa jordgubbar har jag också gjort lite vettiga saker, som att äntligen byta ut lampan i badrummet så att man ser vad man gör när man försöker sminka sig, köpa någon hållare till dammsugarpåsarna så att vi äntligen kan börja dammsuga igen (underbar känsla med rena golv alltså!), städa köket och delar av lägenheten, samt baka bröd för att kunna laga lunchlådor varje morgon! Och vilka bröd det blev! Mumsmums! Helt nybakta bröd med smör som smälter och en tunn skiva ost, det är något av det bästa som finns. (Nästan lika bra som färska jordgubbar.)
Och idag var det väl valborg också, men det firar man inte här verkar det som, så det har inte vi gjort heller.
Och med en så händelserik dag tackar jag för mig sådär lagom i tid för att sova och hinna vila ut imorgon innan jag jobbar och ska servera alla lediga norrmän kaffe och frapino. Hade~
 
 
 

Förflyttad

Idag när jag kom till jobbet fick jag frågan om jag skulle kunna tänka mig att jobba på en annan, ännu nyare coffee shop i stället för den jag jobbar på nu (Majorstuen). Efter en del funderande, kikandes på väg och tid till och från arbetet, lite mer funderande, och lite mer tidsspekulerande bestämde jag mig för att tacka ja. Så nu ska jag hjälpa till att starta upp ännu en coffee shop nästa vecka! Men fram tills dess jobbar jag kvar på Majorstuen.
Jag har börjat försöka bygga ihop en hemsida i Dreamweaver idag också, och det är verkligen inte det lättaste kan jag ju säga. Jag behöver nog ta alla kurser som finns om jag ska kunna lära mig att kontrollera allt som händer. Men skam den som ger sig!
Imorgon är jag ledig så då ska jag försöka få det lite städat i den här hobbithålan, och även försöka laga lite matlådor (om jag kommer på någonting kul att göra), matlådor är inte riktigt min grej så tips uppskattas!
Så tills imorgon; Hade~

Frapino till hela Majorstuen!

Klockan är natt och jag har just kommit hem från jobbet. Jag hade stängningsskift idag, och kommer ha det hela veckan. Det känns rätt gött faktiskt! För eftersom jag börjat gå upp så tidigt får jag en massa tid till att göra annat. Just nu har jag bestämt mig för att leta rätt på några bra tutorials om Dreamweaver, ett program där man bygger hemsidor, så att jag kanske kan knåpa ihop en webshop så småning om! Det hade varit fett nice. 
Så det får bli mitt lilla sidoprojekt just nu!
I övrigt har dagen gått bra, jag har blivit något av en expert på att laga Frapino, då det flera gånger råkade bli jag som tog alla beställningar på just det. Vilket äger för det är superkul att göra tycker jag! Nu återstår det bara att få smaka en själv också, hmm.
Morgondagen har samma plan som denna, så jag ska försöka gå upp lite tidigt igen. Tjoho för produktivitet! Hade~