Matte och bild på en enda dag!

Siffror hit och siffror dit och siffror upp och siffror ner. Så har det varit idag. Jag har räknat timmar och löner och betalningar och besparingar och gud vet allt! Men jag har i alla fall koll nu, tack och lov. Imorgon ska jag till Skattetaten för att kolla upp hur det ligger till med skatteavdraget för utlänska arbetare som jag läst om. Förhoppningsvis ska vi kunna dra ner procenten en hel del!
Förutom det ska jag också handla, massor av mat! För lönen har kommit, och skafferiet börjar sakna lite småsaker hit och dit. Så imorgon ska jag nog köpa ägg och baka mig en kladdkaka! Bara för att!
Förutom att räkna har jag ritat lite också, har börjat komma igång med mina commissions, får hoppas att folk nappar! Men nu ska jag nog trycka i mig lite leksandsknäcke innan jag går och sover, hade~
 
 Så här ser mina commissions ut!

Fattig, illustrerande författare. Typ.

Då var bankkortet beställt! Äntligen, och på torsdag kommer lönen också! Det kommer bli en ganska nice summa då jag får lön för en och en halv månad den här gången! De pengarna kommer att spenderas på att återuppliva min garderob (mina enda normala jeans förutom de jag jobbar i har just nu blekts till en helt annan färg än de var förut, har flera hål i knävecken och har dessutom tappat knappen, så jag använder en säkerhetsnål, eh) och julklappar! Jag och Emmie tänker ha en liten julklappskalender med små presenter i, så idag har jag kikat lite på saker som kan passa dit, och jag måste erkänna att jag hittat en hel del! Man måste bara veta vart man ska leta, hihi.
Sedan har jag börjat teckna lite igen, eller ah, än så länge är det väl bara små mini-porträtt och liknande, men det lär bli mer! Knner jag mig själv så betyder detta att jag är på väg in i en tecknar-period. Och jag misstänker dessutom att den för första gången kommer att tajmas med en skriv-period! För jag har nämligen lite idéer som jag är sugen på att kludda ner på papper! Spännande spännande, vi får se hur det blir!
Jag kanske, möjligtvis, visar några av teckningarna imorgon, men just nu är jag för trött för att anstränga mig och få till bra bilder på dem, hehe. Så nu ska jag attackera kudden med mitt face! Hade~

The Civil Wars

Imorgon ska jag till banken klockan två för att äntligen få beställa mitt bankkort och ID-kort! Det var väl på tiden kan man säga. Så eftersom det ska göras imorgon så har jag inte gjort så mycket idag, jag provade min halloween-kostym och den är betydligt bättre än jag förväntat mig att jag skulle kunna skrapa ihop so far! Det ska bli kul att använda den sen hehe.
Jag har för övrigt börjat lyssna på The Civil Wars, vilka gör väldigt mysig musik. De var med på skivan till Hungerspelen, som jag spelade på repeat medan jag skrev min bok vid den här tiden förra året, så jag kände till dem, men lyssnade bara på den låten. Kingdom Come heter den förresten (sista på listan) och är helt underbart mysig och passar perfekt till filmen! Jag hoppas att soundtracket till nästa film är lika bra!
Så, njut av The Civil Wars! Hade~