Farsgubben 50 år!

 
 Just nu sitter jag på tåget på väg till Norrtälje. Tidigare var jag i Mira en sväng och handlade, men herre jävlar vad Moras utbud suger! Inte ens H&M hade någonting jag ville ha. Det enda jag hittade där var ett par höga strumpor som jag spanat in i Oslo sedan tidigare. Och på Cubus var det helt utplockat, speciellt på mina storlekar. Så kan det gå! Jag får väl shoppa i Oslo i stället.
Men förutom detta har något annat hänt! Gamle farsgubben fyller 50 år idag! Uan! Hoppas du haft ett fint halvt sekel och att det blir minst ett till! Firar gör vi i Januari, lite sådär lagom stort. Grattis grattis och grattis! 
 
 
 
 
 

Flashback: Amerikatt (see what I did there?)

Idag har jag redigerat en stor fotobok som vi håller på att sätta ihop av resan vi gjorde till Amerika 2011. (Ja, vi är sent ute, ja vi skjuter upp saker, det är så i den här familjen.) Hur som helst så hittade jag några riktiga gobitar bland fotona som jag tänkte dela med mig av, så enjoy!
(För övrigt har dagen varit bra, och imorgon blir far min gubbe!)
 
 Det första stoppet var New York, och här råkade vi hamna högst upp i Empire State Building.
 
Utsikten från vårt hotell!
 
Now, this is what I call a city.
 
Sedan reste vi runt mellan våra släktingar lite här och där i landet! Här är Apalacherna (eller hur det nu stavas), om jag inte minns fel.
 
Vi hittade en pool (som alla vet har ju varenda amerikan en pool på gården, right?) och testade lillebrors GoPro, den fungerade utmärkt!
 
Fjääääril. (I en indianby, faktiskt)
 
Gammalt hus hos några släktingar!
 
Det var populärt för kameran.
 
Och så Niagarafallen!
 
På natten hade de ljus i olika färger på fallen, vitt fick det att se ut som mjölk.
 
Och så var det slut på gobitarna! Det är naturligtvis betydligt fler i boken (runt 233 tror jag), så den hoppas jag att vi lyckas färdigställa snart!
 

En annan dag

Idag har jag bara ritat igen. All min energi till att göra saker är liksom borta. Jag hoppas att den kommer tillbaka i tid för att fira nyår i Norrtälje i alla fall! Men jag blir liksom trött av att bara tänka på jobbet och allt sånt, får en klump i magen fastän det är en hel vecka kvar. Hm hm, det går nog över snart! Om inte tidigare så förhoppningsvis när jag är där.
Det enda händelserika vi gjorde idag var att ta på oss de matchande mössorna jag köpte till hela familjen i julklapp och traska ner till mormor för att äta middag och tillbaka. Det var mysigt!
Men nä, imorgon får vi se om jag lyckas hitta på någonting vettigare i alla fall! Nu ska jag däcka, har ritat in i det sista på den här. Hade~
 
 
Vem kunde tro att självaste djävulen är med i den här teckningen?